Jak w zeszłym roku pochwaliłam się, że robię dżemy na dżemixie...moja koleżanka spojrzała na mnie takim wzrokiem, że do dziś pamiętam.I dlatego używam truskawek i ...cukru i....czasu. I juz wiem, dlaczego tak mnie skarciła wzrokiem
Piękna róża i tak okazale na tle tujek wygląda. Z komarami faktyczne coraz gorzej...Nad jeziorem france tak tną, że trzeba by było się jak mumia owinąć prześcieradłem.. Mordercze instynkty we mnie wzbudzają I żeby tak kobiety kobietę...
Kasiu-daj znać jak działa preparat....u nas właśnie fajnie popadało,fajnie-bo już sucho było a teraz nie muszę podlewać....ale za to zmyło preparat co pryskałam na komary i od nowa są i tną
Dziękuje WAM za odwiedzinki....
Dżem zrobiłam ....sam z cukrem tylko-zobaczę jutro jak z gęstością....
Iwonka...zgadza się,ona siedzi za tujami z ogródka nic nie widać.... Kasia....no to czekam,u mnie popadało to wiesz Any-tak myslę że my tu wszyscy tak mają....a ja powiem jeszcze że kiedyś przez kilka tygodni (naście lat miałam ) pracowałam przy produkcji dżemów.....powiedziałam-nigdy więcej !!!!!!
Grażynko melduję wykonanie zadania. Z przeprowadzonych obserwacji - ten militarny płyn DZIAŁA Mogłam wieczorkiem siedzieć na tarasie i nie musiałam oganiać się jak zawsze Pełen luz A spodenki krótkie Widziałam, że latają krwiopijczynie , ale omijały nas z daleka.