Ogród Marty cz. V

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty cz. V

Post »

Marysiu,miła jesteś ,to może je zadedykuję dla Ciebie,chociaż jedną ,bo wszystkich nie dam rady wsadzić ,buziaczki dla Ciebie ;:196

Obrazek

Ewciu,miło,że jesteś ,rzeczywiście kwiatów kwitnie bardzo dużo ,to dla Ciebie biała ostróżka,pozdrawiam i całuski przesyłam ;:196

Obrazek

Iwonko,witam dobrze ,że czasem zaglądniesz,bo jakoś smutno bez Ciebie,uściski ;:168 dla Ciebie bukiecik róż

Obrazek

Borowiczku,ostróżki są bardzo kruche i trzeba uważać pozdrowienia :wit

Obrazek

Aniu,piwonii jest chyba 3000 odmian ,to nie możliwe ,żeby je mieć wszystkie,lwie pasze są jak byliny raz posadzona ,czy zasiana doskonale zimuje i na drugi rok szybko kwitnie ,u mnie już kwitną 3 tygodnie i pełno samosiejek dookoła to będą na drugi rok ,a może jeszcze w jesieni zakwitną ,i tak są z roku na rok,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie

Obrazek

Aluś,jaka tam ze mnie królowa piwonii ;:306 chyba jestem sierotka Marysia ,tak to dzisiaj czuję,ale cieszę się ,że jesteś,buziaczki dla Ciebie i róże

Obrazek

Grażynko,rzeczywiście cały ogród w kwiatach,a Paul Ricard też mnie zaskoczył wyglądem i cieszę się ,że go mam,buziaczki dla Ciebie i róża
Obrazek

Beatko,nie wiem o którą Ci chodzi,ale spróbuję zgadnąć,buziaczki dla Ciebie ;:196

Obrazek

P
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Maryniu,ale wymyśliłaś ;:306 czego tu zazdrościć ,tej ciężkiej pracy,przecież każdy to może mieć ,jak nie zaraz to potem ,ja też ogród robię latami,buziaczki dla Ciebie ;:196 i różyczka
Obrazek
Awatar użytkownika
mar33
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2012, o 16:35
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Marto róże piękne, piwonie cudowne ale jak by nasze ogrody wyglądały tylko z tymi dwoma roślinami, cały urok ogrodu to pozostałe wypełniacze, goździki, ostróżki, wszelkie jednoroczne nawet zwykła łąkowa margaretka przynosi orzeźwienie w naszych ogrodach ;:138 jestem zawsze mile zaskoczona po każdej wizycie u Ciebie a semiplena ;:215
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Martuniu witaj :wit przybiegłam do ciebie nacieszyć oczy pięknymi widokami i jak zwykle się nie zawiodłam ;:138
Tak pięknie, że aż brak tchu ;:oj Nie wiem co chwalić bo wszystko zasługuje na pochwały. Zobaczyć Twój ogród w realu- bezcenne ;:108 Buziaczki ślę ;:196 bo brakuje mi już słów.....powzdycham jeszcze troszkę ;:170
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu,masz rację to wszystko razem dopiero tworzy ogród,nie wyobrażam sobie ,żeby innych kwiatów nie było,dzisiaj dla każdego dodatek ,więc i dla Ciebie buziaczki i róże z dodatkiem ;:196

Obrazek

Aniu,takie miłe słowa zawsze motywują do dalszej pracy ,ogrody teraz kwitną bardzo ,to szczególny czas,pozdrawiam i dla Ciebie pachnąca lawenda i róża i oczywiście buziaczki ;:196

Obrazek
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Martuś dziękuję za śliczny bukiecik, czy wyszedł spod Twoich rączek? A co to za piękność na pergoli?
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko,tak to moje róże z ogrodu w starej kamiennej żardynierze stoją obok mnie ,cały czas na nie zerkam i pięknie pachną ,uwielbiam kwiaty z ogrodu w wazonach,przy łuku jest semiplena ,a głębiej przy altance New Dawn,zapach tam niebotyczny,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie ;:196
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Troszkę zdjęć z ogrodu dla miłych snów

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Bu-Te z profilu
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

taki dziki pęd urósł od tej białej róży i też pięknie zakwitł
Obrazek

Obrazek

Obrazek

moje pierwsze kompociki
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Takie dzikie pędy w ub.sezonie i mnie się przydarzyły musiałam je siłą rozdzielić i w tym sezonie te róże dopiero się regenerują ;:oj Musiałam je najpierw wykopać bo wyciąć tych dziczek nie dałam jakoś rady...
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marto przepiękne piwonie, ja nie wiedziałam, że istnieje tyle..... odmian.
Róże kwitną tego roku na całego ;:215
A zbioru kozaczków zazdroszczę.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
drewutnia
1000p
1000p
Od: 1 gru 2011, o 13:06

Post »

Dopiero jak pokazałaś te rabatki pod płotem zobaczyłam jak wielki masz ten ogród ;:oj
A ile roślin ;:138 I wszystko tak sama?
A zdjęcie z róża na pergoli przepiękne! :tan
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

koziorozec pisze: Iwonko,witam dobrze ,że czasem zaglądniesz,bo jakoś smutno bez Ciebie,uściski ;:168 dla Ciebie bukiecik róż
No właśnie!

Martuś skąd wiedziałaś, że ta chyba najbardziej mi się podoba :oops:

Niesamowita ta Semiplena(?), a ja kompoty będę robić z malin i czarnej porzeczki ;:333 Ostatni Twój/mój kompot piłam z Iwonką :D
Ucałowania wieczorową porą ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Maryniu,wykopałaś róże rozdzieliłaś i wsadziłaś obie osobno ,czy dzika wyrzuciłaś ,różne dziki wychodzą ,ale ten szczególnie mi się podoba i chętnie bym go zostawiła ,bo on jest piękny ,a jeszcze jak by miał owoce ,to już cudo by było,pozdrawiam i buziaczki :wit ;:168

Dorotko,witaj ,piwonii jest 3000 odmian ,i wszystkich nie da się mieć ale jeszcze na drugi rok u mnie przybędzie,róże ,przynajmniej u mnie rosną i kwitną bardzo ,nawet te zasadzone na wiosnę ,zupa z kozaczków była pyszna,buziaczki dla Ciebie ;:196

Ewciu,ogród ma nie całe 30 arów ,bo na końcu zasadziłam lasek brzozowy i takie tam różności,niestety wszystko muszę obrobić sama ,prosiłam ,kiedyś znajomą ,żeby mi pomogła odchwaścić ,to powiedziała,że nie potrafi ,bo odchwaści mi rośliny ogrodowe ,bo ona takich jak ja mam nie zna i nikt mi nie pomoże ,a jak ja mam stać i pokazywać gdzie kopać,a gdzie nie ,to wolę zrobić sama,pozdrawiam i całuski posyłam :wit ;:168

Marysiu,ja Ciebie wyczuwam :uszy ,semiplena pobija wszystkie rekordy ,buziaczki dla Ciebie ;:196
Awatar użytkownika
wiewioreczka
500p
500p
Od: 11 maja 2012, o 23:03
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Martuś wpadłam odpocząć od mundialu :;230 Jeden mecz dziś zdzierżyłam, trwa kolejny a ma być jeszcze jeden dziś ;:130 Bardzo ładne nowe róże ;:196 Bukiecik ;:167 A kompocik mniam ;:196 Mogę prosić przepis bo ja laik, a truskawki tanie i bym zrobiła ;:196 W zeszłym roku robiłam gruszki pierwszy raz i wszyscy zjedli przed zimą :;230

Pozdrawiam serdecznie ;:196
Awatar użytkownika
Andzia84
1000p
1000p
Od: 23 sty 2014, o 15:51

Post »

Martuś, ale mnie ucieszyłaś tymi kompotami. Ja myślałam że poza moją mamą i mną nikt już ich nie robi :D Niczym innym nie potrafię tak się napić jak kompotem. I żaden inny sok, napój, syrop do wody nie jest tak pyszny jak kompot :) Aż się uśmiechnęłam na ich widok :) Teraz mam obok siebie porzeczkowo-agrestowy :)

Ta kremowa róża na pergoli jest przepiękna, aż wygina pergolkę pod swoim słodkim ciężarem :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”