Chodnik - jak wykonać i inne dyskusje
Re: Jak wykonać tani chodnik?
Popatrzcie sobie na kostkę Gran-Art
Andrzeju twoje betonowe deski są rewelacyjne
Jaką grubość silikonu trzeba wylać na deskę? I jakie barwniki dodałeś żeby uzyskać taki niesamowity efekt?

Ja mam zrobione ścieżki z kamieni
ładne, długowieczne i bezproblemowe :P i co prawda sam nie układałem tylko miałem firmę która kompleksowo mnie obsłużyła, to jak widzę te chodniki, to jestem bardzo dumny
Proszę o stosowanie zasad pisowni języka polskiego.
Emotikony nie zastępują interpunkcji, pomid.

Proszę o stosowanie zasad pisowni języka polskiego.
Emotikony nie zastępują interpunkcji, pomid.
- PiotrekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 wrz 2011, o 08:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Osobiście mi się takie coś nie podoba z ciętego kamienia ale każdy woli coś innego. Myślę że ta biała fuga psuje wszystko
- PiotrekP
Widzisz, jednak bez białej fugi jest o niebo lepiej. To już mi się podoba 

Rozumiem, że piszesz o tym kamieniu przy klinkierze? Dzisiaj go fugowałem na biało!
Bo mi chodziło o tym ciętym z biała fugą ;) Nasz szef uparł się białej fugi, ale mi ona też bardziej się podoba... Szarą fugę aby robiliśmy w 1 miejscu i jak znajdę jakieś ciekawe foto Ci podeślę ;)

- PiotrekP
Do mnie bez fugi białej bardziej przemawia, widać urok kamieni. Ile ta biała fuga wytrzyma sezonów w takim stanie?
Rozumiem, że chodzi Ci o kolor, a nie wytrzymałość tej, że fugi? Na tym murku jak będzie wszystko zrobione to kupę lat wytrzyma bo za bardzo nie będzie miało od czego się pobrudzić... Jedynie na tych chodnikach bardziej się o brudzi... Ale jak jest myty to daję radę
A jak nie będzie myty to będzie wyglądał jak ta szara
Dla mnie przemawia ta biała fuga bo właśnie widać wtedy jaki ten polny jest ładny
Ale szara fuga też nie jest zła. Po prostu inne gusta i tyle. Pozdro 

- lukas_ana
- 100p
- Od: 14 cze 2012, o 10:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Szara, ciemna, grafitowa fuga - te kolory dużo lepiej łączą się z kamieniem - dowolnym, są bardziej naturalne niż biel. Dlatego niektórych może to męczyć. Jedni w połączeniu bieli i kamienia widzą jakąś sztuczność, jak malowanie krawężników na biało. Dla innych znowu szarości są bardziej naturalnym budulcem przy skałach itp więc w odbiorze są lepsze.
Dla mnie osobiście biel przy kamieniu, roślinach [ poza kwiatami i niektórymi przebarwieniami liści ] jest obca i wygląda sztucznie, nawet drzewek nie bielę! Ale jak już tu wspomniano, to kwestia gustu!
Dla mnie osobiście biel przy kamieniu, roślinach [ poza kwiatami i niektórymi przebarwieniami liści ] jest obca i wygląda sztucznie, nawet drzewek nie bielę! Ale jak już tu wspomniano, to kwestia gustu!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=57083" onclick="window.open(this.href);return false; - nasz mały ROD - zapraszamy na spacer:)
Lukas & Ana
Lukas & Ana
Ja też drzewek nie biele i kamieni/krawężników nie maluje na biało
Ale mi się podoba cięty z białą fugą
Szara za bardzo się zlewała z tym polnym... Ale to kwestia gustu