życzę zdrówka drugiej połowie

Wiolu tak to prawda spotkanie z koleżankami,kolegami ,z wychowawcą i dyrektorem było bardzo wzruszające , spędziłam niezapomniane chwileViola K pisze:Świetnie spotkać się ze znajomymi po tylu latach...
Widzę ,że nasturcje już zakwitły u Ciebie, moje na razie same liście , w tym roku wysiałam też po raz pierwszy nasturcję
kanaryjską , ciekawa jestem jej kwiatków bo listki ma śliczne .
![]()
Pozdrawiam .
Kasiulka u nas deszcz przeplata się ze słoneczkiem, według mnie równowaga jest utrzymana,podlewamy tylko w namiocie, popikowałam sałatę ,astry i aksamitkiKasiula17 pisze:U mnie również bez deszczu, już rozłożony wąż i podlewanie było.![]()
Śliczne masz kolory w ogrodzie.
Witaj Jadziu ostróżki są śliczne ,podwiązałam je żeby się nie połamały a są bardzo wysokie,lecę podziwiać Twojee-babcia pisze:Grazynko - ostróżki niesamowicie piękne.I u mnie pokazują swój urok.
Miłego wieczoru
Sabinko przesyłam Ci trochę deszczu żeby Twoje roślinki napoić , przedszkole ostróżek to dopiero będzie widoknifredil pisze:Po pierwsze zazdroszczę deszczu. Mamy taką suszę, że zaczyna ziemia pękać na trawniku. Po drugie nie mogę się napatrzeć na ostróżki
och, już nie mogę się doczekać moich..wysiałam całe przedszkole