Ma się marzenia

Masz rację, czekać trzeba długo, ale wartoonectica pisze:No to będzie się działo!![]()
Ja się osobiście przyznam w tajemnicy, że mnie trochę denerwują te gymnopąki - idą i idą i idą i zagląda człowiek dzień w dzień, a one mają tyyyyyyyyyyyyyyyle czasu...Ale jak zakwitną, to zawsze okazuje się, że warto było czekać!
Inez pisze:Piękny kolor baldianki, a te "kluchy" wyglądają naprawdę zachwycająco!
Dzięki, sama nie mogłam się nazachwycać tymi bąblamiPaula15 pisze:Ale pięknie się prezentuje ten olbrzymi gymnolek
Dziękuję, Ja też czekam na nią bo szykuje w tym roku sporo kwiatuszkówhen_s pisze:Nie byle rośliny, nie byle zapowiedzi. Będę czekał niecierpliwie na kwiaty - szczególnie parodii z powodów oczywistych... Tak ich tutaj mało...
nolina pisze:Ale pięknie zapaczkowane![]()
Będą widoki
Mam nadziejęmaryjan13 pisze:Oj będzie się działo u Ciebie ,oj będzie.
Tyle pąków na kaktusach ...
Dziękuję bardzoAleksandraBdg pisze:Prawie jak w "tłusty czwartek"!
I co ważne,że od tych pączków się nie tyje, tylko duma powinna urosnąć,że tak fantastyczną rękę do kłujaków się posiada!
Brawo!
Mam już zdjęcia w aparacieDAK pisze:Rzeczywiście jak "tłusty czwartek" - pączuchy tak piękne, że teraz będziemy przebierać nogami kiedy zobaczymy je w rozkwicie. Bądź pewna, że tak jak ty wyglądasz ich, tak my tu będziemy niecierpliwie czekać na relacje. Oj nie mogę się doczekać.
A baldiany rzeczywiście powalają swoją różnorodnością kwiecia.
Zapowiadaczarny pisze:Gymnaki, jak gymnaki, ale suleczka to pięknie się zapowiada.