Robercie - Shiz3R Dziękuje, że uważasz ze Mojemu rododendronowi ta starość piękności nie odbiera
Madziu ? persymona Fakt dzika różyczka a mianowicie Róża pomarszczona ładnie się prezentuje Ja również lubię takie sielskie klimaty
Mariolu - Mariolcia1962 Tak Rododendron wiekowy jest a jeszcze ładnie kwitnie. Mam jeszcze miejsce na nowości ale pewnie niedługo się skończy
Iwonko ? heliofitka Rododendron był trochę przycinany. Ja dziką różyczkę mam jedną rośnie sobie w rogu ogrodu
Marysiu ? MariaWy Rododendron stary a jeszcze ładnymi kwiatuszkami kwitnie
Małgosiu- PEPSI Staruszek Rododendron ma 29 lat.
Mi też czosnek Gladiator się spodobał i zakupiłam go jesienią.
Danusiu - borowiczek Witam Cię

Serdecznie i Cieplutko w moich skromnych progach.
Nie mieszkam wcale w raju. Ten skromny ogrodowy raj o ile można to nazwać rajem jest kilka kilometrów od miejsca zamieszkania. A mieszkam w tym samym mieście, co Ty.
Aniu - anabuko1 Nio azalki piękne i Gladiator śliczny.
Patrycjo- patusia336 Czy ja wiem czy roślinki pod Moją opieką mają dobrze.

Od kiedy zaczęłam z nimi rozmawiać a mianowicie straszyć zaczęły jakoś kwitnąć. Nie jednego już kwiatuszka domowego uśmierciłam. Wiec wiem, że do domowych nie mam ręki.
Kasiu -Kasiula17 Fakt piękne widoki a rododendron ma śliczny kolorek. Jak najbardziej kwiatuszkom pasuje ze świeci
Celino ? trzynastka Witam Cię

Serdecznie i Cieplutko w moich skromnych progach.
Koguty we wsi pieją a pieski również we wsi szczękają i psy sąsiadów ujadają. Ja niestety nie mam już od kilki lat pieska. A kwiaty staram się mieć piękne. Pozdrawiam
Karolinko ? Klepie Tak sporo nowych roślinek Mi przybyło i fakt, co jedna to ładniejsza. Ocalałe tulipanki bardzo cudaczne są złodzieje nie wiedzieli jak tamte zabierali ze te, co ich nie wycięli, bo pączki ledwo z liści wychodziły takie piękniutkie są i bardzo się cieszę ze ich nie wzięli bp mogłam się Nimi w ogrodzie nacieszyć. Mnie również ludzie nie przestaną zadziwiać- zarówno w pozytywnym i negatywnym znaczeniu..
Aniu ? anym Dalie sama wybierałam, więc wybrałam najładniejsze. Ten cudowny Rododendron to staruszek już jest, ale jeszcze ładnie kwitnie. Fotografia to moja pasja więc staram się robić jak najlepsze zdjęcia
Kasiu - sara44 Oj nie wiem czy azalie mam aż taką prześliczną to taki nieduży krzaczek i kwitnie tylko tym jednym pąkiem kwiatowym. A dzika róża to faktycznie już rzadkość i dlatego ją zachowałam
Aleksiku Fakt Staruszek Rododendron jeszcze pięknie Mi kwitnie. Azalia wielkokwiatowa w pełni kwitnienia bardzo ślicznie wygląda tylko zakwitła jednym kwiatostanem
Grazynko ? kogra Iryski u mnie dopiero zaczynają kwitnąć. Fakt ta Różyczka Rugosa jest bezobsługowa nic przy niej nie robię. I dziękuję za nazwę Mojej różyczki bo nie wiedziałam ze to Róża Pomarszczona
Violu - Viola K Ja mam tylko 2 sztuki ogromnego czosnku. Pomimo ze Rododendron wiekowy jest to nadal piękny jest i cieszy Mnie swoimi kwiatuszkami. Jak się okazało to nie jest Dzika Różyczka tylko Róża Pomarszczona a do tej pory myślałam ze mam Dziką Różyczkę.
Elwiro ? Elwi Tak czosnek wspaniały jest i ma idealna kule i piekny kolor lila. Staruszek Rododendron ma 29 lat i próbowałam go odmładzać nadal będę próbowała. A kwiaty tak ma bardzo piękne
Stwierdziłam, że warto rozmawiać z kwiatuszkami najwyżej sąsiedzi pomyślą, że mi całkiem odbiło, ale nie będę się tym przejmować
Zależało Mi bardzo, aby zobaczyć Iryski cebulowe kwitnące a były w pąkach kazałam im się nie rozwijać w tygodniu tylko w sobotę 7 czerwca, bo inaczej je wykopię i spalę w ognisku albo zetnę do wazonu to jeden kwiatuszek na koniec dnia w sobotę się rozwinął a drugi następnego dnia. roll:
Na koniec dnia w sobotę 31 maja nieśmiało rozwinął się Irys Holenderski ? Dark Blue
A w Dzień Dziecka pokazał całe swe piękno rozwijając się już w pełni
W Dzień Dziecka rozwinął się kolejny Irys Holenderski ? Dark Blue w troszeczkę innym odcieniu
A tu kolejne Iryski Holenderskie szykują się do kwitnienia ogromnie się cieszę, bo po raz pierwszy posadziłam Iryski Cebulowe
I już prawie na sam koniec dnia w niedzielę chyba się przestraszył to, co mówiłam do Irysków ze ich może ten sam los spotkać spalenie bądź wycięcie do wazonu nieśmiało dwa swoje kwiatuszki pokazał Goździk Brodaty a kolejne pączki szykują się do kwitnięcia.