Upał...dziś dzień upalny,nie dało się wysiedzieć na działce,byłam tylko 2 godziny,truskawki pojedliśmy,wczoraj też byliśmy na grilu,a wieczorkiem podlaliśmy wszystkie rabatki,bo susza niesamowita
Niektóre róże od gorąca szybko pogubiły płatki,ale za to inne zakwitają i tak w kółko
Majeczko Vicks Caprice miałam już w zeszłym roku,ale nie kwitła ładnie,a w tym roku się ładnie postarała

To różyczka od Petrovica

Eden nawet w upalne dni pięknie wygląda

Gercia ma niespotykany,różowy kolor,taki cukierkowy,a pachnie niczym najlepsze perfumy
Aniu dzwonkowate powojniki też uwielbiam,ładnie zwisają i co roku ładnie odbijają
Pepsi zapraszam do oglądania,ja chętnie popodziwiam u Ciebie jak zakwitną
Zabeczka Vicks Caprice to niska róża,dorastająca do 0,80 cm,pachnąca,kolor płatków różowy z białymi maziajami
Milenko Roogouchi potrzebuje podpory,wtedy rośnie jak szalony,niestety nie czepia się ogonkami tak jak inne clemki
Veichenka rzeczywiście zarasta pergolę w mgnieniu oka,u mnie w tym roku się rozszalała
Wandziu Stephania to cudna róża,kto wie może kupię jeszcze jedną?Napoleon powoli się otwiera,trzyma nadal w napięciu...
Violu niestety nazwy sałaty nie znam,ale będę miała nasiona to ci kilka wyślę,skoro Ty taka mistrzyni siania to ja bardzo chętnie odstąpię
Ewciu cieszę się,że mogę przynieść komuś radość z kwitnienia różyczek.To prawda,że codziennie coś nowego zakwita i zadziwia:)
Jeszcze trochę,a ja będę podziwiała Twoje różyczki...ciekawe ile miałaś dziś stopni...u mnie jedynie 30 w cieniu
Napoleon z wczoraj...
Cardinal...
Herkules z tych późniejszych...

Eden
White M
Tłuściutki pąk Aachener Dom
Jaciuaes Cartier niestety zachorował po deszczach,kwiaty za to ma śliczne,no a liście
William Schekspeare 2000 co za kolor
Jubilee Celebration i tęczowy kolorek:)
Leonardo da Vinci
Bailando jeszcze w pąkach...
Sophie Renaissance
Charles Austin wieczorkiem po podlaniu:)
Miłego tygodnia wszystkim....uff prysznic czeka