Słonka od rana nie ma,więc nie rozpaczam,że mnie na działce nie będzie...ale wciąż myślami tam jestem,gdzie na pewno róże dalej zakwitają
Justynko a dziękuję,na pewno wyjdzie na zdrówko jak zobaczę na żywo kwiaty Novaliski
Mewa Chippendale warty każdej złotówki,coś musi być w tej róży,dwie mi zmarzły,a ja trzecią kupiłam i dalej się nią zachwycam
Aniu sweety mam nadzieję,że nie jesteś na mnie zła za to kuszenie
Krysiu i Twój Eden kiedyś urośnie i nabierze ciałka

Ja też mam jednego niskiego i nie martwię się,że karłowaty,bo jego kwiaty wynagradzają wszystko:)
Alionushka w tym roku róże zaczynają kwitnąć koncertowo

Oby nie zapeszyć
Alana no co ja poradzę jak właśnie ta róża eden na początku skradła mi serce? Większość osób ją chwali,mszyce jej nie lubią,czyż to nie piękne?
Grace sam kwiat ma ciekawy,ale mizernie rośnie...tzn wcale nie urosła,muszę uważać,żeby jej nie nadepnąć
Charles przoduje
Aniu nena Cafe ma piękny,kawowy kolor,a na dodatek pachnie bosko
Ciekawa jestem Twojego zdania na temat tej róży...
Chippendale tak ma,że najpierw jest orange,by potem zamienić się w słodką landrynkę
Moni ja rzadko zmieniam miejscówkę różyczkom,no chyba,że nic a nic nie rośnie i marnieje,przesadziłam Sophię Renaissance i Madame Pieere Oger oraz Stefcię i to była dobra decyzja.I Ty doczekasz się dużego Charlesa...czas to uczyni
Milenko życzę Ci,aby nn okazała się Charles de Mills
Jeżówka z tego co pamiętam będzie pomarańczowa

Miałam ją oznakowaną,ale po zimie zniknął znacznik...
Sabinko oj nie da się ich nie kochać...moja mamcia wczoraj stwierdziła,że jednak róże to najpiękniejsze kwiaty,mam nadzieję,że nie będzie marudzić jak przytargam kolejną różę,przypomnę jej wtedy co mówiła
Marta o to super,że masz Edenkę i Doktorka

Ciężko mi,kiedy muszę wyjeżdżać teraz z działki i zostawić moje perełki
No ale za to z utęsknieniem czekam na weekend,kiedy znów je zobaczę ...
Alexia ostatnio przyglądałam się pąkom Zofii i dziwiłam się,że są kremowe w środku,pewnie jak się rozwinie to róż ujrzę,już nie mogę się doczekać
Moni dziękuję
Kurfurstin Sophie w donicy...czekam na kwiaty ::)
Sweet Juliet
Agnes Schilinger...pierwszy rok u mnie...
Chopin kochany ma kilka grubaśnych pąków,moja mamcia kocha tę różę...
Hot Chocolate ...szczególnie na nią czekam,mało mam ognistych róż...
Mlodziutka Crown Princesse margarethe,ale pączek ma...
Cafe
Quuen of Sweden
Doktorek
Tu widać LO ,z prawej pąk Edenki,a z lewej Leonardo da Vinci...
Arabella
Pozdrawiam wszystkich serdecznie:)