Wiolu po roślinkach widać ze mają się całkiem dobrze.
Tobie coś dolega? zdrówka życzę. i miłego słonecznego poniedziałku.
Moje anturium ma ziemie zmieszaną kupioną z ogrodową stoi od zachodniej strony i ma jasno ale słoneczko na niego nie pada.
Widzę że puszcza po raz pierwszy kwiat, to chyba mu dobrze. może Twój stoi na słoneczku?
Dziękuję wszystkim za pomoc przy anturium. Muszę zrobić zdjęcie i pokazać Wam, co się dzieje Zdrówko nie najlepiej, to chyba SKS
Dla Was moje brateczki
Mój bób zakwitł
Zapach przecudny
Mam 4 sadzonki cyklantery. Tak sobie radzą w gruncie
Jakoś pusto i smutno...Nie dochodzą do mnie powiadomienia z forum...
Dziś posadziłam 4 sztuki bakłażana, bo tyle mi się uchowało ;( Ukorzeniam 2 sztuki agrestu.
Wolusia pozwól , że wpiszę się w twoim wątku na temat nazwy rośliny a mianowicie chodzi mi o TOJEŚĆ u ciebie jak i u mnie na zdjęciach to ta sama roślina tylko nie wiem dlaczego niektórzy piszą nazwę TROJEŚĆ??? Tojeść a trojeść to dwie różne rośliny? Czy się mylę?
trojeść kropkowaną ja wywaliłam przed siatkę,bo mocno się rozrasta.A wtym straym miejscu jeszcze wychodzi,ale łądna to jest
Gożdziki kamienne bardzo lubię
Witaj Wiolu skoro to nie jest groszek pachnący to czyżby to był groszek cukrowy
Nieźle się mają Twoje roślinki. Piwonia ślicznego ma pąka kwiatowego.
Brateczki śliczniutkie. Bob pięknie zakwitł. Cyklantery nieźle sobie radzą w gruncie.
Selerek jak pięknie rośnie. Goździk, Tojeść kropkowana śliczna.
Żdrówka Ci życzę
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
Wiolusiu pięknie u Ciebie!
Widzę, że nie tylko ja nie mam planów urlopowych, ba! ja chyba w ogóle urlopu mieć nie będę
I również z utęsknieniem czekam na słońce!
Piekna tojesc, a ja w przyszlym roku juz nie sieje rukoli, mezowi nie smakuje, a ja juz ja tyle jem, ze jak wchodze na dzialke to pierwsze skojarzenie rukola