Ogród Magdy N
Re: Ogród Magdy N
Witaj Madziu.Takie masz piękne i kolorowe kwiatki .Z przyjemnością sobie u Ciebie posiedziałam.Tyle kolorów i barw ,że dech zapiera.
Od razu widać ,że Ciebie kochają.Pozdrawiam.
Od razu widać ,że Ciebie kochają.Pozdrawiam.
- Viola K
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 mar 2013, o 19:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Madziu ,również weszłam do Twojego ogrodu ... później sobie dokładnie wszystko pooglądam , ale po przejrzeniu kilku zdjęć widzę ,że pięknie .. u mnie też pełno dębików samosiejek ... niektóre już porosły na 2 metry
super doniczka z rojnikami , uwielbiam takie rzeczy ...robię sama różne takie skalniaczki z czego się da
o cedrach napisałam Tobie w swoim wątku
Pozdrawiam serdecznie .

super doniczka z rojnikami , uwielbiam takie rzeczy ...robię sama różne takie skalniaczki z czego się da

o cedrach napisałam Tobie w swoim wątku

Przeszukałam cały swój działOgród Magdy i doszłam do wniosku że tej wiosny połowa tulipanów nie wzeszła,pewnie je nornica potraktowała za śniadanie. 

-
- 200p
- Od: 25 kwie 2014, o 18:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Pozdrawiam Ola
Spadł bąk na strąk, a strąk na pąk. Pękł pąk, pękł strąk, a bąk się zląkł.

-
- 200p
- Od: 25 kwie 2014, o 18:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Taka duża poziomka? Śliczna 

Pozdrawiam Ola
Spadł bąk na strąk, a strąk na pąk. Pękł pąk, pękł strąk, a bąk się zląkł.

To jest kilka sadzonek posadzonych w jednej doniczce.Kwitła pięknie i miała dzieci ale owoców nie było.
Wsadziłam 3 odmiany lilii niskich orientalnych:Muscadet , Gisborn,i jedna nn.Mam nadzieję że się przyjmą i zakwitną mi pięknie.
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
MADZIU ,dawno Cię nie było w wąteczku .
Gratuluję jeża.Widać ,że prowadzisz ogród w miarę ekologicznie skoro taki gość do Ciebie zawitał .Pokaż co tam jeszcze masz .
Gratuluję jeża.Widać ,że prowadzisz ogród w miarę ekologicznie skoro taki gość do Ciebie zawitał .Pokaż co tam jeszcze masz .