Robercie - Shiz3R Tulipanek bardzo ciekawy dodam ze to taki jeden rodzynek się przez przypadek trafił. Moja Irga to raczej w formie krzaczastej jest. Dalie Mi się bardzo spodobały a ze mam do nich sentyment z dzieciństwa, bo u babci na działce rosną, więc zaprosiłam je do swego ogrodu.
Wiolu ? Wolusia Tą Naparstnicę Purpurową dostałam na jesieni od sąsiadki.
Aniu - ann_30 Nio daliowe zakupy bardzo udane były. Cieplutko Pozdrawiam Cię
Aniu - aneczka1979 Prawdaż ze piękny ten Tulipan Viridiflora Artist.

Mi również oczy z orbit wyszły jak zobaczyłam takiego jedynego rosnącego rodzynka wśród Tulipanków.
Tego Tulipanka Viridiflora Artist kupiłam w Obi jako Tulipa Viridiflora Mixed i on jedyny taki rodzynek się trafił w tej mieszance pozostałe wszystkie tulipanki to wyszły Viridiflora Hollywood. Dalie fakt trafiłam pokaźnie.
Kasiu - Kasiula17 Ja w zeszłym roku pokochałam Jeżówki, dlatego w tym roku dokupiłam kolejną. Tak tulipanek cudowny.
Patrycjo - patusia336 Ja również takiego jeszcze nie widziałam zobaczyłam dopiero jak rósł sobie taki jedyny rodzynek wśród Tulipanków Viridiflora Hollywood.
Dorotko ? Dorfi Naparstnica piękne będzie kwitła. Ja naparstnicy nie siałam dostałam sadzonkę na jesieni od sąsiadki. Naparstnica wysiana kwitnie w drugim roku po wysiewie.
Aniu -anabuko1 Masz rację wszystkie Jeżówki są piękne.
Patrycjo ? piortkowice Ja również nie toleruje sięgania po cudze. Niestety są ludzie co sięgają po cudze.
Iwonko ? Iw No Tulipan Viridiflora Artist bardzo ciekawy jest. Nio Irgę wielką kupiłam, bo chciałam, aby był efekt widoczny od razu. U mnie również kilka jeżówek już rośnie.
Agnieszko - Aga1504 Pewnie, że Tulipan Tulipan Viridiflora Artist zabójczy jest.
Naparstnic Purpurowych mam więcej niż jedną sztukę. pewnie ze zakupy na 6 +
Grażynko ? kogra Masz w zupełności rację nic tak nie poprawia samopoczucia jak dobre zakupy. Z tym dorodnym pąkiem to nie Liliowiec tylko Irysek. Moje Liliowce się lenią i jeszcze pąków na nich nie zauważyłam.
Madziu - MID2006 Witam Cię

Cieplutko i Serdecznie w Moim nowym wątku Cieszę się, że jesteś.
Kasiu - sara44 Nio dalie i iryski mam piękne. To miłe z Twojej strony ze złożyłaś Mi życzenia imieninowe

Ja imieniny obchodzę 6 czerwca dopiero.
Małgosiu ? PEPSI Fakt dalie kupiłam piękne i dorodne. To czekamy razem na kolorek jeżówki.
Asiu- cyganka77 Witam Cię Cieplutko i Serdecznie w moich progach ogrodowych
Elu ? maika U mnie ślimaków jest mało mam nadzieję ze moich dalii nie będą podgryzać.
A zakupy były bardzo udane.
Alu - alicjad31 Nio dalie śliczne. A Jeżówkę sama wybierałam wybrałam najładniejszą
Aleksiku Bardzo uroczy ten Tulipan Viridiflora Artist
Madziu ? persymona Pięknie będą wyglądać obok siebie posadzone azalie wielkokwiatowe żółta, pomarańczowa i czerwona i fakt będą wyglądać ja płomienie.
Kasiu -123katex Fakt piękne zakupy poczyniłam.
Elwiro ? Elwi Tak Tulipan Viridiflora Artist bardzo interesujący jest i fakt dłużej trzyma kwiaty niż te zwykłe tulipanki. Starałam się wybierać jak najładniejsze roślinki i zdrowe. Mam nadzieję ze będzie z nich pociecha. U mnie również lało, ale już nie leje.
Tak wygląda przekwitający Tulipan Flaming Parrot również jest piękny jak kwitnący
Zakwitł Irysek
Ja jestem Staruszek Rododendron i tak wyglądam
A to są moje kwiatuszki
Azalia wielkokwiatowa w pełni kwitnienia
Czosnek Ozdobny Gladiator
Dzika Różyczka to Róża pomarszczona