reniuniek pisze:U mnie kropi, ale wczoraj było
oberwanie chmury. W jednym momencie zrobiło się ciemno i jak zaczęło lać, były grzmoty, błyskawice.........ja lubię burze
U Halinki byłam z Ewcią, chyba dwa lata temu

Róże pięknie ci kwitną a o sodzie przeczytałam tutaj na forum, ponoć taki rozrwór stosowany jest w angielskich ogrodach

Podziwiam... ja się boję... ale tak trochę...
Do sody pewnie dojdę i wypróbuję...
alana pisze:Gabi oddaj trochę wody do nas, bo u mnie nadal susza (aż marchewka pada), ale dzisiaj trochę nareszcie padał deszcz.
Róże piękne, Eden cudowny, choruję na tą odmianę od jakiegoś czasu, ale wstrzymuję się, w nowym ogrodzie posadzę (jak się doczekam

).
Alutka... a weź sobie ile chcesz...

ja mam już w nadmiarze...
bogusia177 pisze:Kurcze piękna jest ta edenka ,muszę na jesieni ją sobie sprawić
i posadzić w jakieś lepsze miejsce .
Gabi ,a jak u Ciebie rośnie ,rozrosła się ? bo chyba pamiętasz... pierwsza mi poszła
...ale cóż zrobić jak mi się podoba ....nic tylko kupić ...ot odpowiedziałam sobie sama
U mnie dziś bez burzy .....trochę tylko porosiło i to wszystko .....
Bogusia...
No witej dziołcha... tak downo żech Cie nie widziała i jest mi okropnie miło że nie zapomniałaś starej koleżanki...
Edenka sobie kup... kwiatki choć strasznie ciężkie ale fajne... ten pierwszy to taki jakiś, ale teraz już są takie jak powinny.
A czy się rozrosła... hmmm... wiesz że też ją przesadzałam bo nie pasowało jej poprzednie miejsce i grymasiła, ale teraz chyba będzie dobrze... pokaże zdjęcie ale chyba wieczorem jak wrócę z działki...
Tutaj nie mam żadnego programu do zdjęć, bo laptopek już stary i nie chcę go bardziej obciążać...