Ooo proszę!Jest!
Jaki piękny kwiat gratuluję!
Teraz będą się pojawiały jeden za drugim
Liście są również piękne w kolorze i jakie zdrowe!
A pelargonia o drobnych kwiatkach jest identyczna jak moja,to Pelargonium Angel Eyes Randy
Witaj deissy tak to mój rocznik, w tym roku 30 mi stuknie .Jeszcze nie mam swojego wątku ale popróbuje i jak byś się zgodziła to tu by ci swojego Hibiskusa wkleiła. Mój to odratowany okaz, nie przeżył za dobrze zimy ,więc obcięłam przy samej ziemi i pięknie odbił.W tej chwili ma 4 małe pączki i jeden który w ciągu kilku dni się otworzy
oxalis szczerze nie mam pojęcia co siedzi w tych hojach ja ze swoją multi latałam jak kot z pęcherzem wszędzie żeby małpie dogodzić a ta jak Twoja bellcia rosła jak szalona produkowała jak wściekła a sypała pakami jak jesienią liscie z drzew.Aż w końcu...donosiła i kwitnie ciągle.Jedyne co mogę doradzić to jak ma pączki to żeby nie miała sucho.
Dusiu moja kochana przychodź i podziwiaj
happy1984 phhiii co to jest 30-tka hehehehe dopiero życie zaczynamy nie? Pewnie ze możesz wstawić u mnie swojego hibka,będzie mi bardzo miło.Takie odratowane sa najwdzięczniejsze i ile daje satysfakcji jak się roślinkę uratuje
No to dobra już się nauczyłam i wstawiam, jakość kiepska bo z telefonu , ale mój ulubieniec wystawiony.
Dzięki że mogę tu go pokazać. Od kilku lat kupuje Hibiskusy, ale długo nie żyły, aż do tego osobnika który chyba mnie polubił.
2 tygodnie temu kwitł jednym kwiatkiem a teraz ma 4pączki i jeden do rozwinięcia
Klaudia,jak sie maja fuksje,od Justynki?Moje rosną w szalonym tempie.Miałam 3 sadzonki i wszystkie dałam do jednej doniczki żeby było gęściej,a teraz maja pełno maleńkich ornużek po bokach.A mogłam je rozdzielic.Teraz to chyba nie będę ich ruszać,...