Porzeczkę posadziłam na dużej porcji kompostu. W zeszłym roku dosypałam nawozu rogowego z Lidla.
A czy przykrywasz ją czymś na zimę? Napisz Mi jeszcze czy to prawda , że odstrasza komary? Z góry dziękuje za odpowiedz . Oj chyba burza u Mnie będzie zarazKetmia pisze:Dzięki. Gratuluję nabytku.
Katalpa powinna Ci się przyjąć. Nie wiem, skąd jesteś, Kleopatro, ale na moim osiedlu wiele osób ma katalpy i wszystkie dobrze rosną. W pierwszych latach miałam wiosną stres, czy aby nie przemarzła, ale teraz już wiem, że ona najpóźniej ze wszystkich moich drzew dostaje liści.
Ketmia z tą katalpą to tylko problem mam . Wczoraj wyczytałam , że surmia katalpa nana nie kwitnie a tak podobają Mi się kwiaty surmi. Jeśli moja jest tą odmianą to porażkaKetmia pisze:Dzięki. Gratuluję nabytku.
Katalpa powinna Ci się przyjąć. Nie wiem, skąd jesteś, Kleopatro, ale na moim osiedlu wiele osób ma katalpy i wszystkie dobrze rosną. W pierwszych latach miałam wiosną stres, czy aby nie przemarzła, ale teraz już wiem, że ona najpóźniej ze wszystkich moich drzew dostaje liści.