Mój Raj część III
Re: Mój Raj część III
Dziękuje za trawki. Ta czerwona jest urocza , czy ona potrzebuje dużo wody czy moglaby rosnąc na takiej dośc suchej grządce?
Mędrzec to ten, kto na drodze pełnej kolców wyhodować potrafi różę.
Pół roku z przyrodą
Pozdrawiam - Aurelka
Pół roku z przyrodą
Pozdrawiam - Aurelka
- Kasiula17
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Więc czekam na kolejne iryski.

- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Grażynko, ale masz już duże krzaczki pomidorków
w dodatku kwitnące
Moje to jeszcze maluszki w porównaniu z Twoimi 

- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Grażynko, nie mogę się doczekać twojej liliowej alejki. Będzie na co popatrzeć. Pomidorki masz ogromniaste
wyglądają bardzo okazale i zdrowo tylko czekać na owocki 

- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam kochane dziewczyny,w Dzień Matki miałam zmartwienie i dalej mam ,moja druga połowa nagle zachorowała i jest w szpitalu , jutro ma mieć zabieg usunięcia kamienia żółciowego ,martwię się bo to też sercowiec,
żeby oderwać myśli pobędę teraz z Wami
berberys ogniście czerwony to miniaturka Bagatelle
Martusiu co raz to więcej warzywek ,owoców do jedzenia ,już próbujemy truskawki,kwitnących też już mam sporo

pomidorki jak urosną to będą ogromniaste bo to malinówki
dla poprawienia sobie nastroju i dla Was kochane dziewczyny moje kwiaty i nie tylko

żeby oderwać myśli pobędę teraz z Wami
Malgosiu dziękuję za pochwały warzywek, pomidorki nie zapylamy ,same się zapylają ,PEPSI pisze:Grażynko, to jest to co tygryski lubią najbardziejWarzywniaczek masz kochana na medal. I warzywa zdrowe, dorodne
Pomidorki uprawiam w gruncie, więc nie będę się porównywała do Twoich, obficie kwitnących. Pomagasz im w zapylaniu?
Na fotce z krasnalem jest ogniście czerwony berberys, czy pamiętasz może jaka to odmiana??
berberys ogniście czerwony to miniaturka Bagatelle
koziorozec pisze:Witaj Grażynko,nie sposób przejść obojętnie koło Twojego ogrodu,można się najeść ,napatrzeć i nawąchać, jest pięknie, pozdrawiam i buziaczki posyłam![]()
Martusiu co raz to więcej warzywek ,owoców do jedzenia ,już próbujemy truskawki,kwitnących też już mam sporo
Alu w niedzielę pracowałam ,w nocy z niedzieli na poniedziałek zachorował mój mąż ,całą noc prawie nie spałam ,pojechaliśmy na pogotowie a później do szpitala, po kroplówkach ból ustąpił i kazali iść do domu , jak środki przeciwbólowe przestały działąć ból powrócił,ze skierowaniem od lekarza rodzinnego zawieźliśmy go do kliniki do Szczecina i tam dopiero porządnie go przebadali i czekamy na jutroalicjad31 pisze:Witaj Grażynko![]()
I pieknie i smacznie![]()
Miłej niedzieli
Semirek trawka red Baron nie ma wygórowanych wymagań ,lubi średnią wilgotność , myślę że na Twojej suchej grządce też da radęsemirek pisze:Dziękuje za trawki. Ta czerwona jest urocza , czy ona potrzebuje dużo wody czy moglaby rosnąc na takiej dośc suchej grządce?
Kasiulka oto oneKasiula17 pisze:Więc czekam na kolejne iryski.![]()

Teresko muszę się pochwalić że sama je wyhodowałam na parapecie z ziarenek od kochanej Jadzieńkitesia39 pisze:Grażynko, ale masz już duże krzaczki pomidorkóww dodatku kwitnące
Moje to jeszcze maluszki w porównaniu z Twoimi
Nifredil i ja sama nie mogę się doczekać lilii,codziennie chodzę i podglądam jak długo jeszcze,dobrze że w tym roku wszystko jest przyspieszone to i lilie będą szybciej,nifredil pisze:Grażynko, nie mogę się doczekać twojej liliowej alejki. Będzie na co popatrzeć. Pomidorki masz ogromniastewyglądają bardzo okazale i zdrowo tylko czekać na owocki
pomidorki jak urosną to będą ogromniaste bo to malinówki
dla poprawienia sobie nastroju i dla Was kochane dziewczyny moje kwiaty i nie tylko

- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Pozdrów M i życz szybkiego powrotu do zdrowia
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Graźynko
bardzo mi przykro z powodu choroby męża .
Mam nadzieję ,że wszystko będzie dobrze
Trzymaj się Grażynko i pozdrowienia dla męża . Kwiaty śliczne

Mam nadzieję ,że wszystko będzie dobrze

Pozdrawiam Alicja
- patusia336
- 1000p
- Od: 31 sty 2011, o 19:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Majac takie wsparcie jestem pewna ,ze Mezowi szybko sie poprawi. 

- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Witaj Grażynko....
Bardzo mnie zauroczył powojnik, cudo ma kolor.
Pięknie wyglądają hosty i jaką super ściółkę mają.
Jak tam pogoda nie zalewa Cię.
Bardzo mnie zauroczył powojnik, cudo ma kolor.

Pięknie wyglądają hosty i jaką super ściółkę mają.

- MamciaTerenia
- 1000p
- Od: 1 lis 2012, o 14:44
Bardzo ładne kwitnienia i pochwały za wzorcowy warzywniak
Dużo zdrówka dla M.
Pozdrawiam i trzymaj się

Dużo zdrówka dla M.
Pozdrawiam i trzymaj się

- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31

Twoja Koreanka dostała w tym roku szyszki?
Moja kilka sztuk ma.

Zdrówka dla eMka
- MariaWy
- 1000p
- Od: 3 lip 2011, o 22:12

- gracha
- 1000p
Wpadłam na chwilę,mam urwanie głowy ,praca ,działka i mąż w szpitalu po operacji ,na szczęście powoli wraca do zdrowia,po niedzieli powinien wyjść,
ścółka z łupin orzechów jest dobra ,tylko kawki wydłubują resztki orzechów i bardzo śmiecą dookoła
deszczu u nas nie ma już od kilku dni ,dzisiaj podlewałam konewką niektóre rośliny
dzięki za życzenia

Dorotko słoneczko ,dziękuję w imieniu eMadorcia7 pisze:Pozdrów M i życz szybkiego powrotu do zdrowia
Alu kochana dziękuję Ci również za wsparcie ,jest to bardzo potrzebne ,inaczej człowiek by się załamał,dzięki w imieniu kwiatkówalicjad31 pisze:Graźynkobardzo mi przykro z powodu choroby męża .
Mam nadzieję ,że wszystko będzie dobrze![]()

Patrycjo eM nie należy jak to mężczyzna do tych cierpliwych,panicznie boi się igły ,w szpitalu przechodzi istne tortury jak wkuwają się w żyłępatusia336 pisze:Majac takie wsparcie jestem pewna ,ze Mezowi szybko sie poprawi.
Witaj Kasiula mnie też zadziwił clematis ale Henryi bo ma same liście ani jednego kwiatka i wybił się już na trzy metryKasiula17 pisze:Witaj Grażynko....
Bardzo mnie zauroczył powojnik, cudo ma kolor.![]()
![]()
Pięknie wyglądają hosty i jaką super ściółkę mają.![]()
![]()

deszczu u nas nie ma już od kilku dni ,dzisiaj podlewałam konewką niektóre rośliny

Ewuniu koreanka jak na razie ma same przyrosty, szyszek nie widu ni słychu ,zajrzę do Ciebie wstaw zdjęcia szyszek ,jestem bardzo ciekawa,ewunia7 pisze:![]()
Twoja Koreanka dostała w tym roku szyszki?
Moja kilka sztuk ma.
Zdrówka dla eMka
dzięki za życzenia

- gracha
- 1000p
Marysiu dziękuję ,czekam teraz na kwitnienie piwonii,MariaWy pisze:Grażynko ale ładnie wszystko u Ciebie rośnie i kwitnie , mam nadzieję że M już czuje się lepiej.
róże zatakowała bruzdownica a ja głupia myślałam najpierw że końcówki pomarzły ,kilka sztuk będzie miało opóźnione kwitnienie,jaka szkoda, u Ciebie Marysiu z różami wszystko w porządku

z eMem już jest coraz lepiej , dziękuję za troskę

- MariaWy
- 1000p
- Od: 3 lip 2011, o 22:12
Grażynko na razie odpukać z moimi różami wszystko ok , w tamtym roku bruzdownica mi zniszczyła róże . Cieszę się że M wraca do zdrowia.Przesyłam pozdrowienia .