Shiz3R-Robercie Dziękuję
Host jakoś się tak uzmierałao.Już nie wiemn czy to dużo,czy mało.Znam takich na forum co mają ponad setkę i 300.To dopiero dużo!!!
Ja co roku zmniejszam trawnik i coć dosadzam

I przy czym coraz więcej pracy sobie nadaję

Ale to kocham
Ewuś w; kwiaty_poli-Paulinko Ja mam tlko 2 azalki.I jednego rodka.Jeszcze mi się 1 marzy..ale na rzie dam sobie spokój.A swoje może przsadź ,bo szkoda,żeby nie kwitły.Tak duże drzewa wokół wszystkire składniki zabiorą.
Świerk srebrzysty ODM. KOSTER - Picea pungens Koster
marpa- Maryniu Black barlow- mam pierwszy raz.Ja lubię pełne.Chociaż one są dużo mniejsze od innych orlików.No widzisz, jak to dobrze pozagladac do innnch wątków,coś się przypomni,już macierzankę posadziłaś rozumniem ??
Macierzanka zwyczajna (Thymus pulegioides)--cudnie pachnie
misiaczekm-Piotrze Dziękuję za miłe słowa
Czasmi mam wrażenie jak patrzę na ogród,jakbyłby to już czerwiec a nie maj.

Oj jak jak obiektyw jest lepszy większy,to wiem zdjatka z daleka lepsze,wyrażniejsze są.Może jeszcze sobie kiedyś dokupię,Na rzzie ciągle inne wydatki.

Oj ,na rączki to koniecznie potrzebny grilek i coś do niego ( jakiś alkoholek) i będzie dobrze
Rhododendron Libretto
IWONA1311 Witaj

.Azalki mam 2.Rodek jeden ale adne kolorki i to cieszy.Hostki się rozrastają.Tylko jedna się zbuntowała i jeszczew kłach siedzi
To fajnie,że Epimedium bezproblemowo zimuje.
Clematis The President

Kaiser
katharos-Kasiu Jeszcze inne zakwiną piwonie.To trochę pocieszą oczy.A tak to jest czekamy długo na roślinki a inne szybko przekwitają.Ale dobrze,że następne są.
Czosnki juz wypiękniały.Azalki cieszą.
powojnik 'Vyvyan Pennell' - Clematis
kogra-Grażynko; an-ka-Aniu dziękuję za miłe słowa

Tak Vyvyan Pennell' to nowy nabytek,i masz rację można się w nim zakochać tak jak i w Kaiserze
Czosnków mam chyba z 6.Orlików jeszcze trochę,Nie liczyłam,inne jeszcze nie kwitły.dużo posiałam na wiosnę,Maleństwa wyszły ,także na drugi rok będzie ich więcej.
Wszystko w ogrodzie cieszy,bo przecież my to
dostałam taki zawielec- nie wiem jaki
Steasi-Paulinko Ten żółty orlik ,to nowy nabytek ,jak go zobaczyłam w ogrodowym od razu wiedziałm,że musi być mój
Macierzanka kwitnie pięknie,,ale nie wiem do czego porównać, raczej tak ziołowo- lawndowo.
Azalia wielkokwiatowa Feuerwerk
heliofitka-Iwonko To tak właśnie zrobię,że tą hostę Morning Light przesadzę.Chociaż hosta Fire and Ice tez mi tak siedziała a w tym roku wrzeszcie ruszyła
Wiesz Iwonko ,ja chyba też jestem uzależniona od kwiecia, bo ciągle mi mało i wszystko kusi
Syberyjski zaczyna kwitnienie