sweety Nie jesteś sama, tyle piękności było w wątku sprzedażowym Genii to takich cudownych, niestety los tak chciał, że nie trafią w tym roku do mnie. Muszę spróbować za rok.. Genia posiada bardzo ładne iryski i warto z pewnością od niej kupić.
http://img838.imageshack.us/img838/8366/88dm.jpg
Kolejna piękność!
Od p.Małgosi też bardzo ładny! Muszę sprawdzić, czy mam zapisane, jakie zamawiałaś, bo właśnie jestem na etapie wybierania z kolekcji p.Małgosi, a nie wszystkie kwitły, jak wczoraj byłem.
Kamil a ja kupiłam i posadziłam strzępiaste różowe białe i czerwone no i jakieś białe z ciemnym środkiem, jak przyszła t okropna zima wymarzły białe , czerwone zostały tylko 2 różowe no i nie wiem z kąt wziął się zwykły czerwony , muszę go wykopać zajmuje tylko miejsce .
Grzegorz nie dziwię się bo ja nie wyobrażam sobie ogrodu bez irysów , szkoda tylko że takie upały przyszły .
Witaj Krysiu i Robercie
Aniu na szczęście nie wszystkie iryski mnie się podobają,bo nie wiem gdzie bym je sadziła.
azalie przekwitły jeszcze tylko te rododendrony kwitną
Też zauważyłem, że azalie już przekwitają, jak i niektóre rh, ale to zależy od ich kwitnięć i stanowiska. U mnie już przekwitł na dobre, za to u Ciebie można podziwiać piękne te oto okazy, które jeszcze długi czas będą nas cieszyć.
Irysy przepięknościowe Cieszą oko feeria kolorów. Niektóre wręcz nierealne.
Wstawiłem u siebie kilka swoich ale twoje ładniejsze
Moje zbiory jakoś się pozbierały po chorobach i tego roku jest bardzo dobrze
ale na wstawianie fotek na forum zupełnie brak mi czasu.
pozdrawiam serdecznie