Teraz ja - treissi
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj współczuję Ci treissi
sam remont można przetrwać, ale kiepskiej ekipy to już nie
U nas podziałały groźby o niezapłaceniu, szybciutko się uwinęli, bo mieli sporo do stracenia.Ale nie u wszystkich może to działać, niestety 

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
- effa
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniko współczuję Ci takiej ekipy remontowej i tego, że jesteś od nich uzależniona i nie możesz nic na swoje miejsce poukładać
Do tego jeszcze te opady i zimno, to już w ogóle dołujące na maxa.
No ale cóż zrobić, pozostaje tylko czekać aż wykończą wszystko i tyle. Bo tak to tylko człowiek się niepotrzebnie denerwuje a i to niestety nic nie pomoże... Pozdrawiam Cię cieplutko z zimnego Sandomierza i nie denerwuj się - bo wiesz, że rośliny wyczuwają nasze samopoczucie?

Do tego jeszcze te opady i zimno, to już w ogóle dołujące na maxa.
No ale cóż zrobić, pozostaje tylko czekać aż wykończą wszystko i tyle. Bo tak to tylko człowiek się niepotrzebnie denerwuje a i to niestety nic nie pomoże... Pozdrawiam Cię cieplutko z zimnego Sandomierza i nie denerwuj się - bo wiesz, że rośliny wyczuwają nasze samopoczucie?

-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
"Do tego wczorajszy deszcz pokazał co źle zrobili panowie przy dachu. Krótko mówiąc - cały dom do malowania, bo nie ma pomieszczenie gdzieby się nie lało... Jakby tego było mało, na przedpokoju mam panele, na które zaczyna kapac, jak je zaleje woda, bądą pewnie wszystkie do wymiany."
hmmm, wiem co to znaczy!!! Nam też przecieka dach i najgorsze jest to, że już z sufitu poodpadywała mi farba, a dopiero rok temu robiliśmy generalny remont. Dach też był poprawiany, ale najwidoczniej nieskutecznie
No normalnie człowieka trafia. Jak deszcz to kapie mi w pokoju, zimą znów śnieg podwiewa pod dachówki i leje mi sie po ścianach na poddaszu. wrrrr, okropność!!!!
Ps, nie wiem dlaczego nie mogę zacytować jak nalezy stad cudzysłów na powyższej wypowiedzi
hmmm, wiem co to znaczy!!! Nam też przecieka dach i najgorsze jest to, że już z sufitu poodpadywała mi farba, a dopiero rok temu robiliśmy generalny remont. Dach też był poprawiany, ale najwidoczniej nieskutecznie

Ps, nie wiem dlaczego nie mogę zacytować jak nalezy stad cudzysłów na powyższej wypowiedzi

- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Strasznie Ci współczuję, mam nadzieję, że wszystko się ułoży. Może przy tym wszystkim wolisz poczekać ze szczepkami? Chyba, że poprawią Ci humor - ja się dostosuję. Moja obrona zbliża się wielkimi krokami - aż strach 

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Moniczko, współczuję Ci z powodu tych remontów, a raczej ich "niezamierzonych skutków". Znam ten ból, bo w naszym domku mieszkamy już od 20 lat i tylko przez ostatnie 3 lata nic nie remontujemy, i jestem z tego powodu ogromnie szczęśliwa, mimo że należałoby... na samą myśl przechodzą mnie ciarki. Obejrzałam z ogromną przyjemnością Twoje nowości, niech Ci pięknie i zdrowo rosną. Dorota :P
-
- 10p - Początkujący
- Od: 20 wrz 2008, o 17:07
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Dziewczyny strasznie Wam dziękuję za miłe słowa - odrazu lepiej się poczułam 

Kropelko, żeby zacytowac czyiś tekst, wystarczy kliknąc w napis cytuj nad postem danej osoby.
A obronę kiedy masz?

Ja też właśnie w zeszłym roku robiłam taki większy remonciki i dlatego jestem taka wściekła o ten przeciekający dach. Nie mam ochoty na kolejne malowaniekropelka pisze:hmmm, wiem co to znaczy!!! Nam też przecieka dach i najgorsze jest to, że już z sufitu poodpadywała mi farba, a dopiero rok temu robiliśmy generalny remont. Dach też był poprawiany, ale najwidoczniej nieskutecznie No normalnie człowieka trafia. Jak deszcz to kapie mi w pokoju, zimą znów śnieg podwiewa pod dachówki i leje mi się po ścianach na poddaszu. wrrrr, okropność!!!!

Kropelko, żeby zacytowac czyiś tekst, wystarczy kliknąc w napis cytuj nad postem danej osoby.
Antosiu właśnie cyklinuję. Wcześniej miałam pomalowane farbą olejną. Jeszcze nieskończone, ale już jest ogromna różnica.Antooosia pisze:Moniś,a co robisz z podłogami?Bo ja przymierzam się do cyklinowania,ale zebrać się nie mogę....
Ilonko możesz spokojnie wysłac szczepunie, bo bedą stały w kuchni, a tam na razie nie zapowiadają się zmiany. Z malowaniem zalanego sufitu raczej poczekam do lata.anoli pisze:Strasznie Ci współczuję, mam nadzieję, że wszystko się ułoży. Może przy tym wszystkim wolisz poczekać ze szczepkami? Chyba, że poprawią Ci humor - ja się dostosuję. Moja obrona zbliża się wielkimi krokami - aż strach
A obronę kiedy masz?
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06