Kochani,piękny czas, piękny dzień,odpowiem i znikam na łono natury,bo szkoda dnia na siedzenie w domciu.
Potem grilek,odpoczynek,błogie chwile.....Chwilo trwaj............
Miłej niedzieli Wam życzę
tulipanka-Wiolu Dziękuję
Mamy piękny czas,jak obserwuję ogrody,mamy prawie lato.Jeszcze mnóstwo kwitnień.Jedne odchodzą,drugie przychodzą.i tak coś zawsze jest ładnego w ogrodach.
Kaisera polecam,bo naprawdę jest piękny
Czosnki;
Malgosiu1960 Dziękuję.A i u Ciebie dużo kwiecia jest.Mamy swój kochany czas.Hosty się zagęszczają i ciesza oczęta.
CZOSNEK OZDOBNY MOUNT EVEREST
Shiz3R-Robercie Dziękuję.Ja w piwoniach nie mam żadnych rarytasków.To tylko zwykłe majóki.Jeszcze potem inne będą kwitły
Hosty to moja pierwsz ogrodowa miłośc.Mam ich ok, 60.Żałuję,ale na więcej nie mam miejsca.
'Gladiator'
ann_30-Aniu; Violu K Dziękuję.wiem,że właśnie trafiła się ta piwonia drzewiasta po rewelacyjnej cenie.Dlatego ją kupiłam,choć wcześniej nie zamierzałam.
Tak to już my wszyscy mamy.Coś nam w oczy wejdzie albo ładne albo ceną kusi i kupione,przyklepane.Potem myśl,gdzie to wsadzić.Ale piwonia już ma swoje miejsce.
czosnek aflatuneński
Bożi-Bożenko Witaj,o miłoi ,że tutaj zajrzałaś

Nie wiem czy Makleja taka kapryśna,czy ja do niej szczęścia nie miałam
O a ty masz pecha z piwonią,mam nadzieję,że tobie się uda i mi.Przyjmie się i będzie nam dobrze rosla.a za rok będzie miała ładne kwiatuszki.
Aga1504 Ja też się cieszę z tej azalki żółtej.
I dziękuję za pochwały mojej fotografi.tej ciągle się uczę.
Orliki kwiaty z charakterem
ORLIK ALPEJSKI AQUILEGIA ALPINA

,że została podzielona ,czy co ??
bwoj54-Bogusiu Dziękuję za miłe słowa

Jak tam brunerka i języczki,przyrasatją?? Chyba w te upały musisz więcej podlewać.Mój - twój irysek jeden już kwitnie.
black barlow
azalia 'Feuerwerk'
Iwonko0042;gracha-Grażynko; MariaWy;alicjad31-Alu; aneczka1979-Aniu Dziękuję kochane
azalia 'Golden Sunset
mar33-Marysiu Dziękuję

Hostki juz się zagęściły.Tylko jedna Blue Angel jeszcze w kłach.Nie wiem co się z nią dzieje w tym roku.Obraziła sie na mnie ,że została podzielona ,czy co ??
Rhododendron Libretto