Tak, to w tym sklepie
Nie wiem czy coś jeszcze będzie, bo to już była przecena. Znajoma, która jest obeznana w tego rodzaju akcjach promocyjnych powiedziała, że przecenią te roślinki pewnie jeszcze kilka razy i będzie koniec.
Ja tam się cieszę z tego co mam. Nie powiem, że nie wolałabym więcej

, ale niestety na zakupach byłam z małżonkiem szanownym i dostałam zezwoleństwo na zakup 2, słownie i dużymi literami DWÓCH dowolnych kwiatków, bo jak nie to

Zatem kupiłam tylko dwa, ku mojej ogromnej rozpaczy

A takie były piękne clematisy, te nowe odmiany co kwitną całe lato i nadają się do pojemników, na literkę B chyba po 14 zł
Ale cóż, co ma wisieć nie utonie
A co do roślin za darmo, to jak kupujesz 40-50 maluchów i zabraknie Ci na 2 to wiesz mi, że każdy porządny sprzedający powinien Cię zrozumieć

No a jak jesteś z dziećmi, którym podobają się jakieś roślinki i maszerują do Ciebie z nimi w dłoniach, a Ty wyliczasz ostatnie złotówki, żeby zapłacić za swoje dwa kartony to tylko porządny człowiek zlituje się i da je za darmo. O mężu nie wspomnę, bo faceci się doskonale rozumieją jak ten drugi nie ma ani złocisza, bo żona Go ogołociła z całej kasy. Zatem i mąż z litości się załapał

Ano taki miły Pan, posiadacz z tego co pamiętam nowości w drugiej połowie maja, więc chyba będę się musiała do Niego przejechać