Total misz-masz

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
aniabania
50p
50p
Od: 3 mar 2011, o 14:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Total misz-masz

Post »

Tak, to w tym sklepie ;:108

Nie wiem czy coś jeszcze będzie, bo to już była przecena. Znajoma, która jest obeznana w tego rodzaju akcjach promocyjnych powiedziała, że przecenią te roślinki pewnie jeszcze kilka razy i będzie koniec.

Ja tam się cieszę z tego co mam. Nie powiem, że nie wolałabym więcej ;:224 , ale niestety na zakupach byłam z małżonkiem szanownym i dostałam zezwoleństwo na zakup 2, słownie i dużymi literami DWÓCH dowolnych kwiatków, bo jak nie to ;:134 Zatem kupiłam tylko dwa, ku mojej ogromnej rozpaczy ;:145 A takie były piękne clematisy, te nowe odmiany co kwitną całe lato i nadają się do pojemników, na literkę B chyba po 14 zł ;:223

Ale cóż, co ma wisieć nie utonie :;230 ;:224

A co do roślin za darmo, to jak kupujesz 40-50 maluchów i zabraknie Ci na 2 to wiesz mi, że każdy porządny sprzedający powinien Cię zrozumieć :wink: No a jak jesteś z dziećmi, którym podobają się jakieś roślinki i maszerują do Ciebie z nimi w dłoniach, a Ty wyliczasz ostatnie złotówki, żeby zapłacić za swoje dwa kartony to tylko porządny człowiek zlituje się i da je za darmo. O mężu nie wspomnę, bo faceci się doskonale rozumieją jak ten drugi nie ma ani złocisza, bo żona Go ogołociła z całej kasy. Zatem i mąż z litości się załapał ;:224 Ano taki miły Pan, posiadacz z tego co pamiętam nowości w drugiej połowie maja, więc chyba będę się musiała do Niego przejechać ;:306
Ania
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74436" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jak taki miły ten Pan to daj na pw namiary na niego, może coś wpadnie w oko ? ;:306
Ja też lubię takie zakupy chociaż nie dostaję za darmo. :D
Teraz Aniu proszę o nadrobienie zaległości zdjęciowych, bo pewno mnóstwo się działo w czasie twojej nieobecności.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
aniabania
50p
50p
Od: 3 mar 2011, o 14:59

Post »

Witam Wszystkich,

Grażynko, adres Pana od roślinek masz na pw.

A teraz na szybko kilka fotek, niestety, najnowsze będą dopiero za 2 dni.

Bodziszki w tym roku pięknie się udały:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Azalie pokazały się z jak najlepszej strony ;:172
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Liliowce pięknie się rozrosły ;:167

Obrazek

Kocimiętka szaleje na całego ;:202
Obrazek

Obrazek

Na Anabelkę już się nie mogę doczekać ;:65
Obrazek

A to nowy zawilec, już kwitnie :tan
Obrazek

Obrazek

Lawenda też powinna być śliczna ;:224
Obrazek

Obrazek

Obrazek

A ta kwitnie krzewuszka
Obrazek

A premiera liliowca wypadła na tego osobnika
Obrazek

Przyrosły róży aż miło popatrzeć :heja
Obrazek

Mój ukochany bez ;:167
Obrazek

I to na tyle na tą chwilę ;:333 W następnej odsłonie przedstawię moje jednoroczne kompozycje oraz mini warzywnik ;:215

Miłego dnia :wit
Ania
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74436" onclick="window.open(this.href);return false;
x-sz-i
---
Od: 24 lut 2014, o 10:20

Post »

Liliowce już ci kwitną ;:oj moje dopiero w pąkach. Mam pytanie bo masz u siebie w ogrodzie wysypane kamyczki na rabatach ile kg/ton tego wyszło jestem ciekawa ile by to kosztowało żeby u nas wysypać.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Woowww..... ;:oj , ależ wszystko dorodnie urosło.
Pąków na róży co niemiara, jak rozkwitną to będzie cudowny kobierzec. ;:215
Dzięki ;:180 za namiary. ;:196
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Aniu witaj :wit
Z Twojego opisu wynika że zakupy mega. Jestem ciekawa ich bardzo. A takie promocje to bardzo ciesza nie tylko nas ale i kieszeń ;:306 Szkoda że nie ma takiego sklepu u mnie.
Bez czarny też mi się podoba i muszę go kupić. Czy on też ma taki secyficzny zapach jak ten zwykły zielony z białymi kwiatkami?
Cudne azalie, podziwiam i jestem nimi zauroczona.
Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”