Piękne nowości, życzę szybkiego kwitnienia kolumnei. Żółta jest dość niespotykana o ile pamiętam jest bardziej spotykana pomarańczowa i czerwona. Ładnie Ci kwitnie mammilaria, skrzydłokwiat też pięknie się prezentuje.
Mnóstwo przesadziłem, podzieliłem trochę przybyło, więc na razie nie są w dobrym stanie aby im zrobić sesję. Jak się troszke nabiora obfotografuje je. Zrobiłem tak jak Ty porządki w akwarium rozdałem sporo rybek ale wraz wczoraj był poród gupika ponad 100 młodych Nie wiem cieszyć się czy smucić
Piękne różnorodne rośliny w Twoim wątku , widać , że masz do nich rękę , bo zdrowo rosną i pokazują swoją urodę. Akwarium bajeczne, kiedyś miałam ale znacznie mniejsze.
roślinki super kwitną, widać że lubisz to, co robisz. Mi najbardziej się podobają kaktusy, pelargonia biało-zielona, skrzydłokwiat Gemini i mieszkańcy akwarium Niech roślinki rosną duże i zielone
Gemini jest po prostu śliczny, kaktus kwitnący ahhh... dla takich widoków warto czekać i ej trzymać. A zbiornik (akwarium) musisz mieć duże, bo z tego co wiem mieczyki spore rosną i w małych akwariach karłowacieją. A gupiki jak gupiki są planktonem akwariowym. Chociaż samce bywają prze kolorowe.