Zobaczymy ile sztuk nam urośnie

przemek_pc pisze: No dziewczyno - opuszczasz się! Jeszcze chwila i trzeba by Ciebie wyciągać zza winkla.
Lało u nas niemiłosiernie w ostatnich dniach. Dopiero dziś pokazało się słońce i zrobiło się ciepło, bo jak dotąd moje kaktusy miały zimniej niż na zimowaniuprzemek_pc pisze:Gdzie Twoja kwitnąca pigmejka? I te dwie... wiesz które![]()
Pędzić, jak pędzić, ale więcej wody i więcej nawozów na pewno dostanąmoritius pisze:Ja to bym je zaczął pędzić. A jak na pierwszy/-e(?) wysiew/-y(?), to nie jest źle
Jak dobrze będziemy trzymać kciuki to - wszystkienolina pisze:Super sieweczkimoje roczniaki też jakoś się trzymają
![]()
Zobaczymy ile sztuk nam urośnie
Za małe (zdjęcie), ale równie dobrze mogą to być odrosty.onectica pisze:Mam nieśmiałe wrażenie, że ten Szpieg z Krainy Deszczowców.... Zresztą - zobaczcie doświadczeńszym okiem czy ja dobrze widzę? I czy to może oznaczać, że jednak będą kwiatki?
Przemku - powiedz tylko, że masz Córcię, bo w przeciwnym wypadku zacznę się zastanawiać, skąd - bądź nie bądź - mężczyzna wie, jaki jest prawdziwy barbiowaty...przemek_pc pisze:Eee tam, trochę za słabo różowe jak na barbiowate...