Witam biegam po wątkach a na swój nie mam już siły...opryski na róże przeciw robalom zrobione ...ale dumna jestem he, he mam przecież wygrany dzięki Forumkom opryskiwacz świetna rzecz...
ślimaki nie chcą piwa co to jest może trzeba częstować piwem z innego browaru...
prawie wszystko już posadzone na małej skarpie...a duża uff ile tam jeszcze pracy trzeba włożyć...
Bogusiu a co ja też muszę mieć nową rabatkę miałam dosyć oglądać chwasty...teraz tylko trzeba pilnować ... tu skubnę tam skubnę i chwastom nie daję dostępu do niej...
Maryś iryski zaczynają kwitnąc tylko w chwastach są nie zdążyłam tam wyplewić...jest duże pochylenie pobocza w dół ...ale co tam ważniejsze zdrowie...
masz rację tworzę na nowo ogródek...he, he udaję...
Jolu dostałam zaopatrzenie od Danusi z Andrzejem ...płożące ukorzenione iglaczki...będą sadzone ale najpierw muszę pozbyć się przy pomocy dobrych duszków wszelkiego badziewa na tym kawałku skarpy...
Witam Wolusię zapraszam do babcinego ogródka...
Pati skarpę przy drodze za płotem raudapem potraktuję i już...
Dana jeszcze nie jest skarpa dokończona...
Maryś śliczna jest rutewka ...ciekawe jak się przyjmą moje wysiane nasionka...
Janinko a przycinasz po przekwitnięciu krzewuszki...
Iwonko zaparłam się i pokażę że mama też może...
Aniu ciągle mam nie dosyt ze mam w ogródku byle jak ..jak patrzę na inne ...a zresztą co ja poradzę że lubię grzebać w ziemi he, he kilka lat wstecz to nie podejrzewałam u siebie takiego zainteresowania...

dziś troszkę z skarpy dużej i małego skalniaczka...

to zdjęci emi nie wysz ko ale nie mogłam uchwycić ślicznych kwiatków które pojawiły się pierwszy raz na tej roślince ...nie jestem pewna jak ona się nazywa może mi ktoś podpowie...