Dorotko ja dziś zrobiłam sobie kawę usiadłam na leżaku z zamiarem spokojnego wypicia , ale nic z tegoDTJ_1 pisze:Ja bym nie wytrzymałaCzasami tak sobie myślę, na hamak i odpoczywać, ale to może 3 minuty i dość nie da się tak nic nie robić

Dorotko ja dziś zrobiłam sobie kawę usiadłam na leżaku z zamiarem spokojnego wypicia , ale nic z tegoDTJ_1 pisze:Ja bym nie wytrzymałaCzasami tak sobie myślę, na hamak i odpoczywać, ale to może 3 minuty i dość nie da się tak nic nie robić
Oj Dorotko wczoraj udało mi się wypić gorącą kawę bo deszcz mi nie pozwolił nic robić.DTJ_1 pisze:zimna kawa to moja codziennośćchoć ja uwielbiam taką gorącą .Może kiedyś mi się uda wypić jeszcze nie zmrożoną kawę?
Sabinko dziękuję bardzo ,nifredil pisze:Marysiu, jestem zachwycona twoim ogrodem. U mnie cały czas zielono, po tulipanowej burzy mam ogólny przestój aż do róż i lilii, a u ciebie kwitnienie na całego. Przepięknie wyglądają azalie i przyznam szczerze, że są moimi faworytkami. Tamaryszek zapisałam sobie jako coś co chciałabym jakoś u siebie jakoś utknąć. Powiedz mi czy to wymagające drzewko??
Grażynko na razie nie mam nic w planach , zapraszam .gracha pisze:Marysiu może w czwartek jak będę wracała z ćwiczeń koło 19 ,jeśli nie będziesz zajęta
Dziękuję Wiolu , rojniki są śliczne a kupiłam je w NETTO .Wolusia pisze:Marysiu, przepiękne Twoje powojniki. Urzekły mnie też czerwone rojniki. Chciałabym, chciała...- jak w piosence
Małgosiu strasznie trudne zadajesz pytaniePEPSI pisze:Powojniki zaczynają, śliczne. Jak się nazywają?
Dorotko, to żółte to nie różyczki , moja mama mówi na to kaczeńce ale na pewno nazywają się inaczej , dostałam je jako NN.DTJ_1 pisze:pięknie , ale udało Ci się to oczko, a to żółte kwitnące to róża, ale listki inne ? trochę nie dowidzę.
Patrycjo bardzo dziękuję za uznaniepiortkowice pisze:Marysiu za powojnikiPięknę kolory, ładne masz rozchodniki, takie kolorowe