Świetny pomysł ze stolikiem spod maszyny do szycia.
Ja właśnie od dzisiaj wczasuję Grubosze. Tylko muszę coś sensownego dla nich wymyślec,
bo póki co stoją w koszyku na zakupy.
Hibiskusy
Hejka 180 doniczek, nono tyle to ja w sklepie widziałam i to pustych
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści... Jestem AniaWitam serdecznie i zapraszam
Pati, kaktusy mają się świetnie, one lubią swoje wakacje w ogrodzie Elu, na pewno coś ciekawego dla nich wymyślisz Henryku, dziękuję Aniu, znam osoby które mają znacznie więcej
Wczoraj przyszła do ,nie paczuszka od Agatki z cudną hoją Kalimantan
U mnie też takie były. Kiedyś. Teraz jak mam duże pielęgnice roślinożerne to nawet kawałka zielonego nie uświadczysz. Też niby ładnie bo inny klimat i ryby ładne ale roślin żal...
Henryku czyżbyś miał ryby z malawi lub Tanganiki? kiedyś z pyszczakami udawało mi się utrzymać te duże karbowane kryptokoryny i anubiasy, ale fakt, ciężkie miały tam życie ...
Moje akwa jest już mocno zarośnięte i czeka je małe porządkowanie, trzeba usunąć część starych pędów roślinnych, poza tym kupiłam nowy korzeń, więc czas na zmianę aranżacji. Jak będzie gotowe to Wam pokarzę
Cykas który rok temu stracił liście, nareszcie wziął się w garść i zaczyna rosnąć