Witajcie po malej przerwie i dziekuje jak zawsze za odwiedzinki i przemile komentarze :*
Violka wyglada teraz tak
Jest naprawde zjawiskowa i pachnie jakby cytrusowo
Penang musialam przesadzic,bo miala sporo pognitych korzonkow wiec z nastepnych kwiatkow raczej nic nie bedzie ,ale zdrowie roslinki najwazniejsze
A teraz przedstawiam Wam moja nowa Gwiazde

,Phal.Speciosa x Sib,^pierwsze kwitnienie ,na razie na 1 pedzie ,czekam z niecierpliwoscia jak bedzie wygladala na drugim.Zaskoczyla mnie kolorem ,jest tak intensywny ,ze napatrzec sie nie moge.
Zakwitl ponownie Phal.Bastianii ,o wiele ladniej jak za pierwszym razem ,piekna roslina ,ale najwredniejsza z wrednych jeśli chodzi o robienie fotek :/ .Nie ma sposobu ,zeby jej zrobic porzadne fotki ,ktore oddadza w pelni jej urok.
Moja sliczna zakwitla na przedluzeniu pedu
Tutaj taka ciekawostka ,pewnie niektorym z Was juz sie cos podobnego przytrafilo
Basalek na Tunji ,jeszcze nie ma korzonkow a juz chce chyba kwitnac ,a najlepsze jest to ,ze nie ma pedu.
I pedziory na Tolumnii :radocha: .Oczywiscie zauwazylam je jak zaczely mi wybijac oczy lol ,tutaj widac ten z paczkami ,drugi rosnie w dol.Poniewaz wszystkie moje Tolumnie rosna razem na podkladce ,nie jestem pewna czy wiem ,ktora bedzie kwitla

Wydaje mi sie ,ze Tolumnia Jairak Firm "Chocolate Dust",ale pewnosci nie mam.
Tyle na dzis ,milego ogladania