Mariolcia1962, witaj.

Dziękuję za taki miły wpis.
Oczywiście, że możesz mi doradzić, akurat ja nie wiem co mam dokładniej zrobić, ale z pewnością wiem, że trawę trzeba opryskać lub folią zakryć przed słońcem.
Jadziu Akurat za jakieś kilka minut będę szedł kosić, najgorsze co może być, lecz nie myślę o koszeniu, tylko o ładnie wyglądającym ogrodzie bez dużej trawy jaka jest teraz.
heliofitka Tyle, co Ty posiadasz, to też bardzo dużo. Nigdy pomidorków koktajlowych nie posiadałem, więc zazdroszczę i podziwiam sam.

Dziękuję.
ann_30 Dziękuję. No trawnik wydaje się być przyjemną rzeczą, tzn. koszenie go, ale tak naprawdę nie jest. Męczarnia taka mała...
Pogoda bardzo ładna, aż się nie chce nic robić, ale wszystko porosło, że trzeba poświęcić ten dzisiejszy dzień.
athshe To super, że coś posiałaś.

Rzodkiewka i sałata będą najwcześniej, więc myślę, że dasz radę zjeść. Szpinak pewnie też sobie da radę.
Miriam Cześć.
Dziękuję.

Czy ja taki pracowity, gdzie tam, leniuch, tylko gdy musi coś zrobić, to zrobi. Ogródek jest na pierwszym miejscu, zawsze.

Kabaczki u mnie od tego roku są dopiero. Podagrycznik, hmm, udaje mi się zawsze wyrywać go ile można, lecz do końca nigdy nie wyrwę go. Na jesień przekopię te miejsce w którym jest i będzie po nim, korzenie wyrzucę.
Dzisiaj pogoda bardzo
Aż się chce iść na dwór, ale nie po to, aby pracować, lecz żeby wypocząć. Niestety nie dla mnie ten wypoczynek dzisiaj jest, może w inny dzień. Postaram się zrobić co mam zrobić w ogrodzie i zamieszczę zdjęcia już z ogarniętego ogrodu.
Pozdrawiam wszystkich, dziękuję za odwiedziny i życzę miłego dnia, a szczególnie słoneczka.

Pozdrawiam, Robert.