Nie wiem jak u Was ale u mnie pogoda dziś była piękna.
Od południa byliśmy na działeczce. Praktycznie ukończyliśmy skalniak. Tzn brak kilku nasadzeń i kamieni na szczycie. Jednak to, to już Pikuś. Pan Pikuś.
Kilka zdjęć poglądowych. Wszelakie uwagi, sugestie mile widziane.
Przepraszam za jakość zdjęć skalniaka ale były robione już na odchodnym i Małż mnie strasznie poganiał.
Czy żagwin posadzony w prawie pionowej ściance da sobie radę?
Grażynko skórka rozkładając się w ziemi uwalnia ponoć cenne składniki do podłoża. Nadmanganian przeciw grzybowi -nie zostało to wszak udowodnione naukowo

ale wielu ludzi tak robi.

Skoro tak Ci się spodobał Innocent Blush, to specjalnie dla Ciebie, wybarwiony kilkudniowy kwiat:
Kleo gorąco wierzę, że i na ten tydzień prognoza się sprawdzi. Ma być lato! Dla Ciebie dzisiejszy Little Mermaid:
A to Innocent Blush. Tak oto wybarwiają się kwiaty w trakcie kwitnienia. Z prawej świeży kwiat, z lewej kilkudniowy:
Wolusiu niech Ci kwitnie jak najdłużej! Jest uroczy. Dla Ciebie, więc szczypiorek:
Paulii na jesieni na pewno zaproszę czosnki. Nie odmówię sobie tej przyjemności. Dla Ciebie irysek:
Danusiu u mnie pogoda dopisała i tak z Mężem się napracowaliśmy, że już sama nie wiem, kto kogo jutro będzie z łóżka ściągał.

Ode mnie masz krzewuszkę:
Aniu-Annes 77, mam nadzieję, że pogoda Ci dopisała. Może być fioletowy orlik?
A tu Minister od Stasi, który zrobił mi niespodziankę: