Paulinko - co tam kwiatki - pomocnik najładniejszy - jak ja kocham takie mordeczki
Proszę pomiziać i dać jakiegoś smakołyka ode mnie
PS cieszę się bardzo że klonik tak ładnie ruszył
Ooooo Skrzydłokwiat pięknie się prezentuje Klonik tez rewelacja Fiołkowych pączków bardzo zazdroszczę (moje dopadły roztocza..... ) A Storczyki są mi obojętne ale ten jest naprawdę ładniutki Pozdrawiam
Ciebie nawet po bułki nie można wysłać, bo wrócisz z kwiatkami
Fiołki masz, tak piękne, że mam ochotę z nimi "przeprosić się"...a obiecałam sobie, że nigdy więcej
Monia, dziękuję w imieniu psinki A klonik rośnie, bo dany z serca Alinko, dziękuję Mi w zeszłym roku roztocza dopadły jednego fiołka, i niestety musiałam go wyrzucić Iwonko, racja Pierwsze co robię jak wlezę do sklepu, to lecę na kwiaty Pati, dzięki
Wczoraj przyszła paczka Miał być tylko klonik, ale nie byłabym sobą, gdybym nie zajrzała na inne rośliny, które ma w ofercie sprzedający
Abutilon megapotamicum, taki maluch, a już ma pąki
Cissus australijski, którego zawsze chciałam mieć, ale nie natrafiłam na niego w sklepie
Pokrzywiec Acalypha hispaniolae Zakochałam się w tych różowych ogonkach
Masz ogonki super - bardzo podoba mi się ta roślinka ale u mnie nie ma warunków na wisząca doniczkę więc będę u ciebie podglądać
Nowy klonik śliczny - zbierasz całą kolekcję?
Monia, ja też już długo na niego polowałam i się udało A co do kloników- jak jakiegoś ciekawego znajdę to nie wykluczam Szkoda tylko, że miejsca ubywa w ekspresowym tempie, aż strach pomyśleć co będzie jak to wszystko się rozrośnie
Dziękuję za pochwały
Niestety storczyki wczoraj dostały porządną dawkę oprysku, bo znalazłam wełnowce Musiałam je przytargać z jakimś nowym storczykowym nabytkiem, bo "moje" na pewno ich nie miały I chyba już wiem który to
W sobotę byłam na giełdzie kwiatowej, w sama nie mogę w to uwierzyć, ale wstałam o 5