Kwiatuszki Filigranowej cz.VI
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiatuszki Filigranowej cz.VI
Słoneczna begonia to jest COŚ 

- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
hoja kerrii albomarginata
No i adenium z pąkami i początkiem kwitnienia bardzo obiecujące.

No i adenium z pąkami i początkiem kwitnienia bardzo obiecujące.

- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
Też jestem tego samego zdania co Henryk. Przepięknie się puszczahen_s pisze:hoja kerrii albomarginata![]()
ślicznotka, a warta jest uwagi!!

Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
Stolik pierwsza klasa
Teraz to dopiero będziesz przesadzać dzień i noc
Kwiatuchy obłędne

Kwiatuchy obłędne

Iza wariatko....dzień i noc przesadzać
,a kiedy sen, praca i życie?:D:D

- crazydaisy
- Od: 27 cze 2013, o 09:45
Kerrii Ci rosnie!
Bajeczka normalnie. Sliczna zolzula!

Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
Kochani sama jestem zdziwiona,że kerrii już rozrastają się, kupiłam je parę dni przed świętami wielkanocnymi...a zazwyczaj słyszałam,że większość osób długo czekała, zanim coś się one ruszyły, więc tym bardziej mnie to cieszy:D:D
.

- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Pati u Ciebie jak zawsze ogrom roślin i to takich różnorodnych
Fajna wycieczka po tych ogrodach. I fajnie, że podzieliłaś się z nami zdjęciami z tego ładnego miejsca.

Fajna wycieczka po tych ogrodach. I fajnie, że podzieliłaś się z nami zdjęciami z tego ładnego miejsca.

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Dokładnie kochani ogrom u mnie roślin...i decyzja podjęta...zostawiam sobie parę filodendronów, storczyki, syngonia , 2 odmiany begonek , 6 odmian hojek i anthuria plus aeszynanthusa wariegatę i skrzydłokwiata gemini, reszta do wymiany na różne rzeczy nie związane z kwiatami;) lub do sprzedania możecie na pw proponować...chcę mieć więcej przestrzeni .
Moje kwitnienie po roku zakwitło oncidium zakupione w zeszłym roku na wystawie kwiatów w Chorzowie

Moje kwitnienie po roku zakwitło oncidium zakupione w zeszłym roku na wystawie kwiatów w Chorzowie

- chinanit
- Od: 6 lip 2013, o 14:59
Ciekawa jestem, czy wytrwasz w tym postanowieniu.
Jakby co, to ja chętnie przygarnę tego Phil. ornatum.

Jakby co, to ja chętnie przygarnę tego Phil. ornatum.

Z pozdrowieniami, Maria
W ogrodzie Maryni. W zimowym i letnim ogrodzie.W zimowym i letnim ogrodzie cz.2
Poszukuję, wymienię
W ogrodzie Maryni. W zimowym i letnim ogrodzie.W zimowym i letnim ogrodzie cz.2
Poszukuję, wymienię
- katharos
- 1000p
- Od: 4 sie 2012, o 12:16
Widze że byłas na bardzo udanej wycieczce, fajnie jest zobaczyć duże i zadbane rośliny...prawie jak w naturalnym środowisku.
Roślinki ci ładnie rosną, masz złote łapki więc mnie to wcale nie dziwi
Stolik też wygodny, przy twojej ilosci roślin taki zakup był bardzo dobrym pomysłem
Roślinki ci ładnie rosną, masz złote łapki więc mnie to wcale nie dziwi

Stolik też wygodny, przy twojej ilosci roślin taki zakup był bardzo dobrym pomysłem

Kochani mam nadzieję,że wytrwam w postanowieniu z ograniczeniem ilości kwiatów;). Jedynie 3 razy w roku jak będzie mega duża dostawa z ogrodnictwa wtedy na chwilę mogę mieć większą ilość-postanowienie ot i koniec.
A teraz duża prośba... nie pamiętam u kogo w wątku widziałam zdjęcie jak ktoś zbierać chciał nasiona z nasiennika chyba hibiskusa i zamontował kubeczek po jogurcie...kochani Doromichu potrzebuje zerknąć jak takie cudo zamontować...pomożecie?

A teraz duża prośba... nie pamiętam u kogo w wątku widziałam zdjęcie jak ktoś zbierać chciał nasiona z nasiennika chyba hibiskusa i zamontował kubeczek po jogurcie...kochani Doromichu potrzebuje zerknąć jak takie cudo zamontować...pomożecie?

Witajcie w upalny dzionek...dzisiaj najpierw wieści balkonowe...słonezko już z balkonu uciekło,więc zrobiło się ciut chłodniej i przyjemniej do posiedzenia...
ziółka sobie bardzo ładnie rosną...oprócz tymianku-wysiałam ale on nie chce się pokazać...cóż za rok nie wysiewm go już;).

reszta też ładnie kwitnie i rośnie, w końcu udało mi się kupić różę pnącą, musze jej tylko kupić nową donicę i drabinkę.

ziółka sobie bardzo ładnie rosną...oprócz tymianku-wysiałam ale on nie chce się pokazać...cóż za rok nie wysiewm go już;).

reszta też ładnie kwitnie i rośnie, w końcu udało mi się kupić różę pnącą, musze jej tylko kupić nową donicę i drabinkę.

- Edyta 74
- Od: 6 sty 2009, o 16:58
Patrycjo, jaka różnorodność roślin u Ciebie na balkonie
nawet ziółka Ci się zmieściły
Piękna jest ta róża i widzę, że w wiszącej doniczce, czy to jest jakaś odmiana doniczkowa?

Piękna jest ta róża i widzę, że w wiszącej doniczce, czy to jest jakaś odmiana doniczkowa?