Any57 Dziękuję bardzo

kwitnie aronia;

Sylwio85 Dziękuję. Zaglądałaś już na ten link??Podobały Ci się te okazy??Lilia o ciemnych liściach jest ładna,ale nie wiem ,czy nie zzielenieje. zobaczymy.
Piękne są prawda?
Hmm,to też obserwowałaś ciekawą bocianią przygodę.Fajnie tak podglądać ptaki.Ja mam tam mnóstwo.Ale tak szybko przelecą,że nie zdążę je uchwycić w kadr.

Ilonako2715 Dziękuję.

Bo obok War Paint teraz nie da się przejść,obojętnie,Zachwyca swoim ubarwieniem liści.,które też są duże takie wachlarzowate

Ostatnio widziałam juz mszyce na 1 różyczce jak deszcze miną,trzeba będzie je opryskać .Ja też ich do ręki nie wezmę i nie zbiorę .Ostatnio plewiłam w rękawiczkach.I z zielkiem złapała mi się żabcia.Takiego wrzasku narobiłam,że maż wybiegł z domu,co mi się stało.A tu się stało.Żabia w moje rączki weszła

Azalkę mam tylko jedną ale choruję na żółtą,ciekawa jestem czy mnie skui,czy jej się oprę .Paproć młoda przypomina mi ogonek konika morskiego,prawda ?

IWONA1311 Witaj.Już myślałam,że pogniewałaś się na mnie ,że nie zaglądasz do mnie.Cieszę się,że moje-Twoje hosty już się pięknie rozrosły, a jak podrosną to koniecznie je pokaż.
Cieszę się różnie ,że Bociania historyjka podobała Ci się
Lawenda francuska Anouk,
nie wiem po co ją kupiłam,.jak przeczytałam ( później) u nas zimy nie przetrzymuje,trzeba wykopywać i do domu...Ja na takie roślinki to nie mam miejsca.
No cóż będzie chyba jako jednoroczna

baasik-Basiu Dziękuję.Ja tak czytałam o bociankach i tak o nich zapamiętałam.Mokre" zdjęcia mają swój urok.A Kaiser pięknieje z dnia na dzień
W końcu widać jakiś kolorek - rhododendron Libretto

e-babcia-Jadziu Dziękuję .Fajnie,że już jesteś

Jedne hosty porosły wielkie,Inne średnie,a dwie stoją w miejscu .Hosta Morning Light jak miała jeden kiełek tak ma. :mad2:
Już się zastanawiałam,że ją wyrzucę w inne miejsce.Ale ten rok jeszcze poczekam

Hosta June -moja ulubienica

mar33-Marysiu Cieszę się ,że jesteś już i ,że fotorelacja bociania spodobała Ci się.

Tak, Kaiser robi się coraz piękniejszy

Jak hostki,rozwinęły się ??
monizieb-Moniczko Witaj w moich progach . Dziękuję za miłe słowa.

Hosty można dzielić w całym ogrodowym roku.Ale najlepiej teraz wiosną,bo dobrze się ukorzenią i rozrosną jeszcze.
Brim Cup

heliofitka-Iwonko Tak,zeschłe usuwam listki.W tym roku kilka załatwiłam na amen,przenawoziłam i padły mi

NN

misiaczekm-Piotzre Każdy ma swoje.Ja tam lubię i hosty i żurawki

bwoj54-Bogusiu Ja też robię zdjątka kwitnącym najpierw,A żurawki czekają.Ale są piękne i tez zmieniają swoje ubarwiane.
Tak wiosenne widoki są cudne,takie świeże,pełne tylu kolorów

Hosta Orange Marmolade

Golden Tiara