Aniu a pewnie, że nie wygląda na głodną ale z lekka upasioną
Małgosiu nawet jakbym chciała aby ją oddać w dobre ręce to wszyscy moi współmieszkańcy by mnie ?zakrakali?
Milenko Tekla wymiziana

i cała happy bo pani rzadko to robi
Wiesz po tych ostatnich przymrozkach to moje rośliny dziwnie się zachowywały. Reagowały w tym roku jakoś z opóźnieniem. Przemrożenia wychodziły z dnia na dzień
Bardzo się cieszę, że dobrze się przyjęły a Twoje reakcje są spokojniejsze
Ty sobie wyobrażasz, że przymrozek ściął mi m.in. listki Magical Moonlight, oberwały też zimujące chryzantemy, żurawki ?? a nie mam czasu wlecieć i pościnać im te listeczki
Hortiterapia fajna nazwa i nawet Ci się nie dziwię, że o hortysiach pomyślałaś
Mariolciu mam trochę pośmigany czas bo tata jest w szpitalu i rano wychodzę a późnym popołudniem wracam. Ogród odłogiem leży, chwasty rosną ?.. ale my się widzimy w sobotę
Misiu witaj. I takim właśnie sposobem można mieć więcej ulubionych roślinek
Elu nie martw się

mój kręgosłup jeszcze jakoś działa. Moja nieobecność to związek z chorobą taty, ale widzimy się w sobotę
Ja na razie nie wytoczyłam ciężkich dział. Działam ekologicznie ? paluchi idą w ruch
Ilonko bo przecież to dla nas jest tak naturalne, że aż dziwne, że ktoś musi mieć do tego tytuły
Jak na nią nakrzyczałam, że je obżarła to cichutko zasuwała do swojego kojca. To tak pociesznie wyglądało

ale co z tego jak za chwilę może zrobić to samo, glista jedna .
Małgosiu witaj zapracowana kobitko

. Nie ma za dużo do nadrabiania
Basiu to się bardzo cieszę, że jednak żyje. Po naszej rozmowie to już nawet kartonik sobie zorganizowałam, taka szybka byłam
Kasiu żyję, żyję. Wyrwałam trochę czasu i Wam odpisuję bo aż nieładnie z mojej strony, że zaglądacie a ja nie odpowiadam
Drzewka jeszcze nie posadziliśmy

bo albo czas źle kalkulujemy albo leje.
Synex w końcu dzisiaj skosił trawę a zabierał się do koszenia od piątku. Co wyszedł z kosiarką to zaczynało padać.
A Twój eM coś ci drewnianego robił?
Grażynko różyce mają się dobrze i pączusie choć malusie też mają

. Ale nie takie jak u Ciebie, ogólnie
W takim razie dzisiaj przedstawię Wam moją rodzinkę Petroviczek

Charles Darwin 2szt.

Abraham Darby

Ambridge Rose 2 szt

Princess Alexandra of Kent 2szt
Co by nie było tylko zielono ? kwitnący łubin a dla eMa ?bociany?