Ogród - hal1959 /r.2008/
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zuziu,ja mam stokrotki w kilu kolorkach,chyba 5.Białe najbardziej mi się podobają.
_oleander_ jabłka na ciasto prosty sposób Ci podam.Jabłka obierasz ścierasz na grubej tarce,dosładzasz wedle gustu i wyciskając lekko sok wkładam do słoików.Pasteryzuję ok pół godziny i gotowe.Sok ,który zostaje wekuję i pasteryzuję ok 15 min.

_oleander_ jabłka na ciasto prosty sposób Ci podam.Jabłka obierasz ścierasz na grubej tarce,dosładzasz wedle gustu i wyciskając lekko sok wkładam do słoików.Pasteryzuję ok pół godziny i gotowe.Sok ,który zostaje wekuję i pasteryzuję ok 15 min.
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Haniu,mieszkam na północy czyli nie za ciepło u nas,ale jakoś jeszcze coś nie coś kwitnie.U mnie jest taki mikroklimat ,wokoło jest ciepło,a u mnie chłodniej,bynajmniej zimą to się odczuwa,najdłużej leży śnieg
.
Co do róży to dzięki Gosi (Deirde) udało mi się zidentyfikować,nazywa się Arthur Bell
,Gosia ma w swoim wątku zdjęcia tej róży,moja jest identyczna,porównałam wszystkie swoje zdjęcia i jestem pewna,że tak się nazywa. 

Co do róży to dzięki Gosi (Deirde) udało mi się zidentyfikować,nazywa się Arthur Bell