,jak folia dopiero dzisiaj zarzucona to poczekaj jeszcze pare dni niech ziemia nabierze jeszcze troszkę ciepła .
 ,jak folia dopiero dzisiaj zarzucona to poczekaj jeszcze pare dni niech ziemia nabierze jeszcze troszkę ciepła . 

i myślisz, że nie będę czekać na owoce do listopada?kanclerz pisze:Wzorcowe sadzonki masz,jak folia dopiero dzisiaj zarzucona to poczekaj jeszcze pare dni niech ziemia nabierze jeszcze troszkę ciepła .

.Dzięki za podpowiedzi,
 .Dzięki za podpowiedzi,  , jak można je chociaż częściowo wyłapać.Wilki też już oberwane i niektóre próbuję ukorzenić ,bo mam tylko po 1 sadzonce z odmiany, a jak te pędraczyska i za pomidory się wezmą?
 , jak można je chociaż częściowo wyłapać.Wilki też już oberwane i niektóre próbuję ukorzenić ,bo mam tylko po 1 sadzonce z odmiany, a jak te pędraczyska i za pomidory się wezmą?

ręcznie owszem jak znajdę owszem patroszę ale jak nie znajdę to ch...są szybkie przez noc potrafią wrąbać kilka sadzonek i co mi po patroszeniu jak sadzonki już nie ma...
 ręcznie owszem jak znajdę owszem patroszę ale jak nie znajdę to ch...są szybkie przez noc potrafią wrąbać kilka sadzonek i co mi po patroszeniu jak sadzonki już nie ma...