Też trzymam rośliny w kobiałkach.
 A poza tym to coraz ciekawiej się u Ciebie robi.
 U mnie w tym roku balkon przypomina istny poligon doświadczalny, nawet nie wklejam zdjęć.

zielono się robi
 zielono się robiTo gratulacjeabelard74 pisze:ale co najważniejszezielono się robi
 A pergola nic a nic nie osłania?
 A pergola nic a nic nie osłania? 
  prowizorki tak mają.
 prowizorki tak mają.
 Jedyne co mi przychodzi do głowy w tej chwili to plexi. Może tym by się dało osłonić?
 Jedyne co mi przychodzi do głowy w tej chwili to plexi. Może tym by się dało osłonić? Jak na załączonym obrazku Floksy rosną
 Jak na załączonym obrazku Floksy rosną 

jak na razie postaram się utrzymać to co wyrosło przy życiu.
  jak na razie postaram się utrzymać to co wyrosło przy życiu.

dzięki za odwiedziny
 dzięki za odwiedziny 
 ale na szczęście cała "zielona ferajna" bezpiecznie schowana w domu - trochę ciężko poruszać się w domu ale przynajmniej do lodówki mnie nie ciągnie
 ale na szczęście cała "zielona ferajna" bezpiecznie schowana w domu - trochę ciężko poruszać się w domu ale przynajmniej do lodówki mnie nie ciągnie  

Abelardzie
 Abelardzie Niesamowicie orginalny rośliniarz z Ciebie
  Niesamowicie orginalny rośliniarz z Ciebie  Te kwietniki z pni drzew - zacne, o żarówkach nie wspominając
 Te kwietniki z pni drzew - zacne, o żarówkach nie wspominając  , chyba przestanę kupować energooszczędne. Pięknie Ci się wszystko zieleni i rośnie jak na drożdżach. O wietrze nie wspomnę...Na 4tym mieszkam i mi wczoraj zdewastował trzy pelasie
 , chyba przestanę kupować energooszczędne. Pięknie Ci się wszystko zieleni i rośnie jak na drożdżach. O wietrze nie wspomnę...Na 4tym mieszkam i mi wczoraj zdewastował trzy pelasie  Ale takiego balkonu pozazdrościć
 Ale takiego balkonu pozazdrościć