Martuniu dziękuję za tak miłe słowa, cieszę się, że tak odbierasz mój ogród
Modrzew był moim ogromnym marzeniem tak dużo o nim gadałam, że eM nie wytrzymał i go kupił

jak tu nie kochać takiego faceta
Alinko tak to jest czosnek karatawski , już wygląda fajnie a jak zakwitnie to porostu bajka

bardzo go lubię. Kochana zapraszam jak najczęściej widoczków z ogrodu nie zabraknie
Iwonko to miłe co piszesz, dziękuję kochana

Rośliny kocham odkąd pamiętam i jak dobrze zauważyłaś są moją wielką miłością.
Margosiu jednoroczne też będą

mnóstwo już wsadziłam i wysiałam wprost do gruntu. Nie zabraknie ich w moim ogrodzie bo bardzo je lubię i uzupełniam nimi wszystkie wolne miejsca na rabatach.
Aluniu to po części i Twoja zasługa, dziękuję jeszcze raz za Twoje szczodre serce
Violu te niebieskie kwiatuszki to przetacznik goryczkowaty. Już się poprawiam i będę podpisywać
Dorotko tak to jest czosnek karatawki
Aguś modrzew jest większy ode mnie a ja do niskich nie należę a z serduszki będziesz zadowolona to taka piękna roślina
Aprilko pod orlikami nie rośnie szałwia tylko kocimiętka jak dobrze pamiętam posiadasz taką. Jeśli chcesz mieć jej więcej pozwól aby się rozsiała, ja w zeszłym roku na jesieni nie wycięłam kwiatów i na wiosnę miałam mnóstwo siewek. Powędrowały do wielu forumowych koleżanek.
AGNESS ten czosnek mam od wielu lat i nawet jak nie kwitnie to wygląda bardzo dekoracyjnie. Nie omieszkam go pokazać jak w pełni zakwitnie dlatego zapraszam serdecznie do kolejnych wizyt
Paulinko dziękuję

za wszystkie miłe słowa, bardzo się cieszę
Małgoś więc trzymamy razem
Zeberko dawno Cię nie było na fo tym bardziej się cieszę, że mnie odwiedziłaś
Rabata w środku zwana przeze mnie rondem jest obsadzona przede wszystkim trawami więc jeszcze troszkę trzeba poczekać
Alicjo czasem udaje mi się fajnie skomponować rabaty, cieszę się, że ci się podobają
Ma-Do cieszę się, że mnie odwiedziłaś

zapraszam Cię jak najczęściej i dziękuję za miłe słowa
Aga mydlnice kupiłam w zeszłym roku i nie wiedziałam że ona taka
szalona ale nic przeciwko temu nie mam bo fajnie wygląda taka poducha na rabacie
Dziś trochę kwiatowych portretów
wielosił
cybalaria
jaskier
irysek
orliki
kuklik
kwiat tellimy
pączki rodgersji