Witaj Zobaczyłam u Ciebie coś, o czym zamarzyłam. Urzekła mnie Mahonia. Cudna. Co do zdjęcia z sunią, w pierwszej chwili myślałam, że kwiatki zjadła i że jej z pyska wystają. Jeśli chodzi o bociany to mam ich na pęczki i niestety nie zauważyłam, żeby cokolwiek przynosiły Miałabym już drużynę piłkarską, a szczęście to już powinno mi bokami wychodzić. Tymczasem wychodzi coś zupełnie innego.
Pięknie u Ciebie, z przyjemnością będę zaglądać.
Olku bocian dosyć często zaczął nas odwiedzać. Czas pomyśleć o gnieździe dla niego
Żabek i myszek miałby pod dostatkiem. Wszędzie pola i łąki
Fraszka1 mam nadzieję, że przyniesie nam szczęście Przyleciał niestety sam. Sama nie wiem czy to chłopak był, czy dziewczyna
Anetta byłoby super jakby zamieszkały u nas bociany. Zawsze o tym marzyłam
Co do tego pnącza to w dalszym ciągu jest dla mnie zagadką. Może jak zakwitnie to się wszystko wyjaśni
Paulii bardzo dziękuję za miłe słowa
PEPSI nie pogniewałam bym się, gdyby i mnie to spotkało
Myudah witam Ciebie serdecznie Mahonia jest urocza jak kwitnie. Sunia jest ciekawa wszystkiego, zawsze jest pierwsza do jedzenia, miziania, zabawy.... Uratowaliśmy ją od śmierci głodowej i jest z nami od listopada zeszłego roku. A jak zamieszkają bociany to wtedy sprawdzimy na ile są skuteczne
Nie wiem jak u Was minęła majówka, ale w Łodzi to było zimno, mokro i wietrznie
Jedynie czwartek był ładny i słoneczny.
Planowałam dużo prac w ogrodzie i na balkonie i niewiele z tego wyszło. Dlatego koleusy jeszcze w małych doniczkach. Może po majówce posadzę je do docelowych donic. A teraz koleusowa sesja zdjęciowa. Zakochałam się w tych kolorowych listkach bez pamięci
Jejuńciu co ja widzę, jeszcze tylu różnych koleusów na raz nie widziałam Ten całkiem czarny jest niesamowity, nie odbierając innym oczywiście urody Masz je z nasionek?
Shiz3R, Paulii koleusy mają faktycznie niesamowite barwy - niby są podobne do siebie, a jednak różnią się kształtem liści i kolorem. Odmian koleusów jest ponad 400, a może nawet więcej
PEPSI koleusów jeszcze nie siałam. Idę na łatwiznę i kupuję wyrośnięte sadzonki
Pojechałam w końcu na działkę i zrobiłam niektórym roślinom sesję zdjęciową. Sami oceńcie jak wypadły!
Izuniu, u Ciebie też spora kolekcja funkii, a koleusów to masz sporo, ten ciemny to wyjątkowy, jeszcze nie widziałam. Jak nazywa sie ta roślinka na zdjęciu powyżej orlika.
Pozdrawiam