Pati Pati
 a mogę prosić o fotkę z jakimś "punktem odniesienia", żeby złapać jej rozmiar? Moneta jakaś czy cuś. Plisssss
 a mogę prosić o fotkę z jakimś "punktem odniesienia", żeby złapać jej rozmiar? Moneta jakaś czy cuś. Plisssss   

Phal. lueddemannianie jaki on piękny
 Phal. lueddemannianie jaki on piękny   ten kolor cudeńko i zdziwił Mnie jego rozmiar myślała że jest większy.
  ten kolor cudeńko i zdziwił Mnie jego rozmiar myślała że jest większy. 

I widzę, że pazurki pod kolor zrobione....
 I widzę, że pazurki pod kolor zrobione....   

. Wspaniałe kolorki
 . Wspaniałe kolorki   .
 . , inżynier Pati, zawodowe pomiary
 , inżynier Pati, zawodowe pomiary  
 Nie sądziłam, że to takie maleństwo... Piccolo red jest fantastyczny, już od jakiegoś czasu jest na liście moich chciejstw. Płatki kwiatów faktycznie tak się błyszczą na żywo, czy zdjęcie jest trochę przekłamane?
  Nie sądziłam, że to takie maleństwo... Piccolo red jest fantastyczny, już od jakiegoś czasu jest na liście moich chciejstw. Płatki kwiatów faktycznie tak się błyszczą na żywo, czy zdjęcie jest trochę przekłamane? Wybacz, że dopiero teraz zameldowałam się w Twoim wątku, ale wzięłam sobie za punkt honoru przejrzeć i przeczytać całość, a trochę tego było
 Wybacz, że dopiero teraz zameldowałam się w Twoim wątku, ale wzięłam sobie za punkt honoru przejrzeć i przeczytać całość, a trochę tego było  Oczywiście zakochana jestem w Piccolo Red niezmiennie, ale widzę, że ma tylu adoratorów, że w życiu się do takiego nie dopcham
 Oczywiście zakochana jestem w Piccolo Red niezmiennie, ale widzę, że ma tylu adoratorów, że w życiu się do takiego nie dopcham  Byłam na giełdzie w Warszawie i ni widu ni słychu...
 Byłam na giełdzie w Warszawie i ni widu ni słychu...

, płatki błyszczą się odrobinę, ale są bardziej matowe niż "polakierowane"
, płatki błyszczą się odrobinę, ale są bardziej matowe niż "polakierowane"   
  Ja kupiłam go tutaj na FO
 Ja kupiłam go tutaj na FO   
  I za tyle miłych słów
 I za tyle miłych słów   
  Moje małe marzenie
 Moje małe marzenie   

i znowu coś pięknego. Nie mów mi nigdy gdzie dokładnie mieszkasz, bo wpadnę tam i żaden kwiatek się nie ostanie, tylko zobaczysz jak coś śmiga przez okno z pudłem
 i znowu coś pięknego. Nie mów mi nigdy gdzie dokładnie mieszkasz, bo wpadnę tam i żaden kwiatek się nie ostanie, tylko zobaczysz jak coś śmiga przez okno z pudłem 

jaki cudny noseczek
 jaki cudny noseczek  kolor powalający
 kolor powalający 

ZapraszamIsilmeiel pisze:No nieeei znowu coś pięknego. Nie mów mi nigdy gdzie dokładnie mieszkasz, bo wpadnę tam i żaden kwiatek się nie ostanie, tylko zobaczysz jak coś śmiga przez okno z pudłem
 Na żywo dużo ładniejsze
 Na żywo dużo ładniejsze   
 1grazyna46 pisze:Witajjaka piękność
a u mnie w mieście nic ciekawego nie można kupić po prostu zazdroszczę

pozdrawiam- Grażyna
Aga_orchid pisze:jaki cudny noseczek
kolor powalający
DziękujęLolivette pisze:Ale cuda u Ciebie !!!! Niesamowite

Phal. Black Birdkahim pisze:Pati, a to bordowe cudo to jak w ogóle się nazywa?