Górki,pagórki i reszta w 2014r.
- misia53
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 paź 2011, o 00:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Górki,pagórki i reszta w 2014r.
Rabata kolorowa i ładnie się juz zagęściło.Z przyjemnością można spacerować z filiżanką kawusi.
Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
- chinanit
- Od: 6 lip 2013, o 14:59
Janku, ładnie u Ciebie. 
A moje podkolany przepadły. Muszę znowu gdzieś zdobyć. Nie pokazało się też jedno Cypripedium. Było przesadzone i finito.

A moje podkolany przepadły. Muszę znowu gdzieś zdobyć. Nie pokazało się też jedno Cypripedium. Było przesadzone i finito.

Z pozdrowieniami, Maria
W ogrodzie Maryni. W zimowym i letnim ogrodzie.W zimowym i letnim ogrodzie cz.2
Poszukuję, wymienię
W ogrodzie Maryni. W zimowym i letnim ogrodzie.W zimowym i letnim ogrodzie cz.2
Poszukuję, wymienię
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Widok ogólny świetny! Pilnujesz te swoje skalniaki, by się nie rozlazły 

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Jedna fotka ale za to bogata
, mówisz, że to dąbrówka, ciekawa, takiej nie widziałam jeszcze, jak się nazywa?

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Janku ja też miałam ,przez 3 tygodnie używałam jakiegoś starego grata ,który się zacinał i wysyłał po kilka postów na raz , w końcu syn oddał mi swój , prawie nowy a kupił sobie inny , teraz dobrze znowu się pisze .
Mojego nie opłaciło się naprawiać , dobrze że zdjęcia udało sie odzyskać bo poprzednim razem straciłam wszystkie .
Mojego nie opłaciło się naprawiać , dobrze że zdjęcia udało sie odzyskać bo poprzednim razem straciłam wszystkie .
- magry
- Od: 15 wrz 2009, o 19:20

Robercie- Ścieżka będzie ładniej wyglądać gdy zakwitną gożdziki i dzwonki.
Agnieszko- Goryczki udają mi się.Niewiele przy nich roboty a kwitną co roku.Z iryskami mam wpadkę.Zamówiłem na all białe a zakwitły niebieskie ale ładne
są więc nie reklamuję.
Wiesia- Jesienią powstały trzy górki i zrobiło się przez to sporo miejsca.Ciekawych alpinek szukam.Najchętniej dzwonki.
Mario- Podkolany mam z wymiany.Są u mnie już trzy lata ale kwiatów jeszcze nie widziałem.
Iwonko- Dąbrówka nazywa się Frosted Jade. Wawrzynek już w doniczce.Trzymaj kciuki aby przyjął się.
Genia- Ja komputer mam sprawny tylko córcia wypożyczyła go sobie a tam ktoś dorwał się do niego i tak wszystko poprzestawiał,że nie mogę doprowadzić
go do porządku.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
I u ciebie widzę moje chciejstwo, czyli Geum. To na której półce i w którym ogrodniczym????
- magry
- Od: 15 wrz 2009, o 19:20
Kuklika Elu kupiłem przez allegro w szkółce Wójcickich.Teraz też wystawiają.Sadzonki może nie są duże ale cena też taka sama.Można kupować bez
obaw a przynajmniej ja tam zastrzeżeń nie mam.Iryski Robercie są wszystkie cudne. Ci co je mają na pewno potwierdzą.

obaw a przynajmniej ja tam zastrzeżeń nie mam.Iryski Robercie są wszystkie cudne. Ci co je mają na pewno potwierdzą.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Trzyma mocno kciuki 

-
- Od: 30 wrz 2007, o 19:36
Janku czy ziemia spod buka nadaje sie tylko do obuwikow czy pod inne roslinki tez,jeśli tak to pod jakie?
Gorąco pozdrawiam z Gór Świętokrzyskich
Bożena
Bożena
Dzięki Janku. W niedzielę są targi ogrodnicze w Piotrkowie, może tam coś wyszukam.Czasem jest 1-2 szkółkarzy z ciekawostkami, ale raczej się nie spodziewam.
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Dawno się nie odzywałam, ale w miarę regularnie zaglądam i podziwiam. Zastanawiam się dlaczego do tej pory nie kojarzyłam Cie z irysami. Przecież masz całkiem sporą kolekcję. Wszystkie są cudne.
Patrząc jaki porządek panuje na Twoich pagórkach postanowiłam uporządkować swój skalniak, bo już woła o pomstę do nieba. Poza tym szkoda roślin
Patrząc jaki porządek panuje na Twoich pagórkach postanowiłam uporządkować swój skalniak, bo już woła o pomstę do nieba. Poza tym szkoda roślin

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zdjęcie całości oczy rwie i budzi wyrzuty sumienia, że u mnie nadal bałagan
Jednak ostatnio chęć do wszystkiego mnie odeszła, bo przymrozek przeleciał przez mój ogród i zostawił szmatki zamiast żywych roślin. A na to nieszczęście spadł grad
Już się podźwignęłam, podobnie jak i część roślin, ale co się namarudzę, to moje
Dębik czeka w doniczce na porządek w przynajmniej części skalniaka

Dębik czeka w doniczce na porządek w przynajmniej części skalniaka