a poniżej to co rośnie przed moim balkonem
tulipany, hiacynty fioletowe, forsycje, róża obcięte już narcyze i 2 inne roślinki , których nazw nie pamiętam

grudniówka z babcinej hodowli kończy kwitnąć, a grudniówka z marketu nagle zaczęła

NomiMalone pisze:Za jakiś czas może coś się ruszy w temacie kwiatowym pod warunkiem , że mi córa nie wyrwie , bo dziś mi wyjęła z ziemi wszystkie cebule ze szczypiorem z ziemi![]()
:
a na powyższej focie moja latorośl przy wsadzonych bratkach a w doniczkach dalia i ixia , zobaczymy co to z tego będzie
miałam plan zrobić cały szpaler za balkonem ale troszkę mi ta pelargonia podmarniała przez zimę, być może zrobię pare sadzonek , tylko nie wiem jak to wtedy będzie z tempem wzrostu i kwitnienia , czy zdążę się nacieszyć ich widokiemVampi pisze:oj powiem ci, żę mnie też się podobają i te drobniutkie o wiele bardziej niż te o dużych kwiatach, a ogrodniczka po mamusi a uroda po tatusiuNomiMalone pisze:Jaka śliczna ogrodniczkaPrzepiękne bratki:)
![]()
smolka pisze:Zakochałam się w Twojej pelargonii
Też mam właśnie kilka tych drobniutkich, ale nie trafiłam na takie cudne kolorki jak u ciebieNomiMalone pisze: oj powiem ci, żę mnie też się podobają i te drobniutkie o wiele bardziej niż te o dużych kwiatach, a ogrodniczka po mamusi a uroda po tatusiu![]()