Przepraszam bardzo mi głupio ale naprawdę nie zaglądałam tutaj a tylu gości odwiedziło mnie Witajcie mam nadzieję że dalej będziecie mnie odwiedzać a ja postaram się już o nowe zdjęcia z mojego ogrodu
Witaj Marzenko cieszę się z twoich odwiedzin i zapraszam częściej
i znowu trochę widoczków, moja rzeźba dalej obrasta brakuje jeszcze kawałka rąk nawet biust już dostała kącik trawiasty
Marysiu witaj
Nawet nie wiesz jak się cieszę, że wróciłaś na forum..... mam nadzieję, ze na stałe
Brakowało mi Twojej obecności ...
Widoki z ogrodu śliczne jak zawsze.... żurawki cudeńka...a rzeźba .... niesamowita
Witaj Agnieszko to trochę zniechęcenie sporo osób odeszło Mój ogródek robi się coraz ciaśniejszy a ja coraz to bardziej wybredniejsza
Witaj Ewo tak to trzmielina rosła tam już kilkanaście lat i nie bardzo wiedziałam co z nią zrobić bo rosła w górę jak szalona więc utrzymywałam ją na tyczce bambusowej teraz dostała stelaż i jest bardziej wytrzymała na wiatry
Witaj Gosiu
Cieszę się że wam też się to moje cudo podoba, sporo tu zależy od stelażu powinny być takie w sprzedaży bo syn męczył się z nim cały wolny dzień i stwierdził że nigdy więcej nie dostanę w prezencie żadnej książki chyba że bez zdjęć (bo ten pomysł z prezentu ,książki od syna,jak przycinać rośliny) Bodziszek żałobny
WOW, jaka śliczna panna . Niesamowita , jeszcze u nikogo takiej na FO nie widziałam, a pomysł rewelacyjny. Z czego syn robił szkielet? Jak duża jest itd. itp... mnóstwo pytań, ale pewnie nie ja jedna jestem tak wściekle ciekawa...no mam choć taką nadzieję.
Zakątek trawiasty śiczny
Marynkodziękuję za odwiedziny, ja mam podobnie ale opieram się
Marzenko syn zrobił ją z drutu (pospawał ) a jest wielkości trochę wyższa ode mnie ten szkielet jest trochę za duży więc nie wyjdzie tancerka tylko właścicielka