Dziękuje za odwiedziny Marylko,kupiłam ostatnio nowe roślinki ale jeszcze ich nie pokazuje dopiero je posadziłam i nie wyglądają najlepiej,a następne są w drodze. Oj naprawdę to jest szaleństwo,tyle roślin bym chciała miec, nie wiem czy mój ogródek je by pomieścił.
....no własnie tyle by się chciało mnieć i jeszcze zrobić, ale nie zawsze fundusze pozwalają ...ja wczoraj tez zaszalałam, nakupiłam cebul ....ale pogoda nie pozwala nic robić w ogrodzie ,u nas pada ciągle i jest zimno...kwiaty zaczynają pleśnieć i gnić, nie moge na to patrzeć....
Ja zbieram nasionka kupuje małe roślinki lubię sama coś wychodowac daje mi to satysfakcje i jest taniej.Ostatnio rozsiałam naparstnice i mi wschodzi z czego się bardzo cieszę.
Właśnie chcę posiac złotokap i kolokwicje to jest krzew kwitnący mam nadzieje że mi wzejdzie.Delphinia olbrzymia już mi wschodzi bardzo ładne duże kwiaty .Posiałam kiedyś tuje ale marne były tego skutki. mam nadzieje że w przyszłym roku mój ogródek będzie o wiele ładniejszy ,nauczyłam się trochę spacerując po ogródkach forumowiczów ,robię trochę zmian Zile sadziłam roślinki i teraz robię z tym porządek,bo w jednym miejscu rośnie ich za dużo a w drugim za mało .Dziękuje ci Marylko że mnie odwiedzasz jest mi bardzo miło.