Tereniu też takiego miałam ale byłam niej doświadczona i przędziorek mi go załatwił a teraz kupiłam i jak widziałaś jest taki sam tylko pełny i tego środka nie widać ale też jest cudny
Dziewczyny, mnie też ten hibiskus przypadł od razu do gustu, mam nadzieję że będzie mu u mnie dobrze
Sukulenty już prawe wszystkie na letnisku, tylko aeonia i kaudeksy zostały jeszcze w domu. z nimi się wstrzymam do zimnych ogrodników
Dziś byłam na giełdzie i kupiłam sobie kwitnące adenium, oczywiście nie jest to forma kaudeksowa. Chciałam wam pokazać ale fotosik coś szwankuje
Mili moi, jak zobaczyłam to adenium to po prostu musiałam je kupić, spodobało mi się mimo iż kaudeksu u niego się nigdy nie doczekam Mam nadzieję że będzie mu u mnie na tyle dobrze żeby powtórzył kwitnienie za rok
Jatropha chyba czuje że jest moją pupilką i może chce się jeszcze bardziej przypodobać kolejnym kwitnieniem Przecież widzi że na parapetach konkurencje ma sporą
Ostatnie dwa dni spędziłam w gościnie u naszej koleżanki Kubasi, jak zawsze było wspaniale No i oczywiście Kasia mnie z pustymi rękoma nie puściła
Oprócz roślin ogrodowych dostałam szczepki hoi obscury i hoi krohniany
Tereniu kochana same śliczności pokazujesz Gratuluje kolejnego okazu
Ja też dziś mam rynek u siebie ,dotego córka ma wolne ,więc zaszaleje
Miłego dnia Tereniu