Moja cytrynka jeszcze stoi na klatce, po weekendzie majowym pójdzie na balkon bo zapowiadają u nas niskie temperatury chyba w nocy z 1 maja - będę musiała też przykryć pelargonie agrowłókniną bo nie wstawię tylu doniczek do domu
To prawda. Cieplutko i fajniutko się powoli robi. póki co, tylko noce są chłodniejsze.
Zobaczę czy moje zimę kolejną przetrwają. Co prawda trochę liści straciły przez te chłody, jakie były. Ale już widać że odżywają. Przesadzone do nowych doniczek z nowiutką ziemią.
"Rośliny to zdrowe uzależnienie, nie choroba.."
Pozdrawiam , Emila ?
Witaj Kasiu Gratuluję z okazji zostania babcią
Spóźnione życzenia imieninowe Życzę Ci szczęścia, dużo radości długiej, szczęśliwej przyszłości. Niech los Ci z oczu łez nie wyciśnie, Niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie, Wszystko, co piękne i wymarzone.
To dobrze, że nowe hoje się zadomowiły i puszczają nowe listeczki
Hoja przepięknie zakwitła Życzę miłego wspanialego weekendu
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
Gratulacje dla babci oraz duużo zdrówka na imieniny a storczyk przepiękny jeszcze takiego nie widziłam gdzie można takiego kupić? Hoje też mi się podobają ale strasznie wolno rosną chyba zacznę się rozglądać za sadzonkami pozdrawiam cieplutko- Grażyna
Hoje są takie śliczne, kwitną tak ładnie, że sam bym chciał takie mieć.
Ismena, heh. Widziałem za grosze ostatnio w markecie jakimś (Topaz chyba) i nie wiedziałem co to jest. Teraz żałuję, że nie kupiłem. Pięknie kwitnie.