Niezłe ochłodzenie nastąpiło chociażby po wczorajszym dniu,tylko 4 stopnie na plusie brrr,brak słoneczka,a szkoda,bo grill dziś był zaplanowany

Trudno zatem dziś popikuję osteospermum czyli stokrotkę afrykańską,która się pokłada...
Pepsi tak myślałam

Pozdrawiam
Persymona dziękuję i zapraszam częściej,coraz częściej rozglądam się za starymi,niepotrzebnymi przedmiotami,którym można nadać drugie życie,to bardzo wciąga
Ilonko plamy kolorystyczne w ogrodzie to jest to:) Coraz częściej łapię się na tym,że warto stosować takie sadzenie po kilka sztuk razem.Oj tak jak zwykle występuje problem z wolnym miejscem.Do tej pory pogoda sprzyjała,dziś jest załamanie,ale już jutro ma być 11 stopni,a później już tylko cieplej.Azalie rozkwitają,rh tylko z B się rozwinął,a inne czekają na słoneczko.
Byłabym szczęśliwa,gdyby choć raz udało mi się ukorzenić patyczek,a potem zobaczyć jednego pączka i kwiat
LO to róża,która nie zniechęci ,a zachęci jeśli właśnie od niej rozpoczniemy przygodę z różami
Heliofitka kupując gipsówkę w centrum ogrodniczym zapytałam,czy to jednoroczna roślina,odpowiedź była twierdząca,więc wzięłam,sama jestem ciekawa,czy ona nie wybuja za bardzo
Ewcia u mnie też chwasty szaleją na potęgę,ale ja się im nie daję...zawsze wyrywam to jakaś choroba
Anetko ciekawe co porobiłaś:) Ja wczoraj nie byłam na działce,ale może jutro pojadę:)
Tulipanka kącik ziołowy to taka namiastka mojej działeczki ,tak żebym mogła choć przez okienko cieszyć się roślinkami np dziś,kiedy za oknem zimno i chłodno....Lampiony ,gdy zapada mrok zaczynają świecić,uwielbiam takie klimaty
Shiz kwiatków coraz więcej i więcej i ciągle mi mało

Tulipany już idą spać,ale za to inne roślinki zaczynają czarować swoją urodą.Warto mieć wiele roślin ,bo ciągle mogę je podziwiać
Alana Milion Bells mam pierwszy raz,ciekawe jakie będę miała o nich zdanie:)
Ivonko kącik ziołowy polecam każdemu,ciągle wącham listki
O pąki strasznie się boję...oglądam je jak tylko jestem
Aguś a może zioła posadzisz sobie do dużej misy,albo donicy? Przecież nie muszą być w gruncie...pomyśl nad tą opcją,kto jak kto,ale Ty ,która w kuchni nie ma sobie równych musi mieć świeże ziółka
Madziu właśnie czekam na efekt w balii,jak się rozrosną roślinki i będą wylewać na zewnątrz
Wszystkie szałwie mają nabrzmiałe pąki...
Piaskowiec
Elegant Lady
Truskawki mają owoce...podsypane azofoską...to czekamy na czerwone:)
Larissa
Mata Hari na pierwszym planie
Pozdrawiam serdecznie:)