Pamiętaj,że mamy Twoją obietnicę czarno na białym Trzymam kciuki za Twoją silną wolę bo moja coś ostatnio szwankuje.Przyznam szczerze,że roślinne paczki od forumowiczek bardziej cieszą niż prezenty na święta.A jakie emocje przy otwieraniu Życzę udanego sadzenia bo pogoda dopisuje.
Pocieszę Cię moja magnolia też ma jednego pąka lepsze to niż nic tyle, że nie mam pojęcia co to za odmiana ale wygląda jak Twoja może to ta sama? heh chyba jak zakwitnie może się dowiem
Aniu czy te kuliki normalnie ci zimują?? u mnie kiedyś były i jakoś w międzyczasie poginęły . Jestem pod wrażeniem skalniaka. Tego typu architektura ogrodowa bardzo przypada mi do gustu, a jeszcze jak to wszystko zarośnie w formie uporządkowanego chaosu będzie na co popatrzeć
Magda mnie urzekły właśnie ich kolory. Szczególnie chilijskiego. Piękny.
Sabina te kukliki są u mnie od tego sezonu. I mam gorącą nadzieję, że nie podzielą losu Twoich.
Co do skalniaka, to tego się boję najbardziej, że powstanie chaos. Nie mogę się zdecydować na 3-4 rośliny. Boję się że wyjdzie pstrokacizna. Postaram się z całych sił, by wyglądało to na uporządkowane "tak ma być".
Wszyscy żyją już majowym weekendem a ja sobie wrzucę kilka fotek. I to znowu będą bratki. zaczarowały mnie. Po prostu.
Kto chciał go schrupać? Moje ci one!
Na jutro zapowiadają piękną pogodę. Mięcho na grilla już się marynuje. Placek drożdżowy skoro świt się upiecze. I cały dzień na działce! Z całą rodzinką!
"Lubię to! "
Bratki są piękne, mają swój niepowtarzalny urok.Ja dla nich jakoś tak mało serdeczna jestem, choć nie powiem skusiłam się na malutką sadzonkę bratków bylinowych, to chyba wszystko jeśli chodzi o mnie i o bratki.Za to teściowa (mieszkamy razem) sadzi je namiętnie.
Życzę powodzenia Objedzony mięsem z grilla i drożdżowym plackiem powinien zgodzić się na wszystko.W końcu czy jest piękniejszy widok niż ukochana osoba na hamaku