Witam serdecznie
Aniu dziękuję ! bardzo lubię kwitnące owocowe ...potem też ale kwiaty są jakieś szczególne

Czosneczek polecam, ja pierwszy kupiła za grosze na znanym portalu na A.
Basiu a jak ja się cieszę to napisałam u Ciebie

Ucz się, ucz na to nigdy nie jest za późno

Może kiedyś pozwolisz sobie posłać jakieś ode mnie i nazwane
Tereniu a mój nie dość że się rozsiewa to jeszcze wyszedł spod tego skalniaka, czyli walczy o przetrwanie. A ja sobie tak pomyślałam, czy żółty to nie ten złocisty?
Aluniu ale może uda się od czasu do czasu, bo przecież teraz wszystko kwitnie i my chcemy widzieć Twój ogród no i wiedzieć co u Ciebie
Ktoś zamawiał skalniaczek, no to dzisiaj on!
uff nazbierało się trochę!
Lusiu popatrz rozkwitł dla Ciebie pierwszy kwiatuszek aronii
pocieszacz ogrodowy!
Marto popatrz jakie kamienie przywieźli młodzi z dolinki
Justynko poszukam tego pomarańczowego i napiszę jak się nazywa. Miałam go rok temu i bardzo mi smakował. Duży o bardzo delikatnej skórce
Fojlak

kupuję !
Małgosiu ale korzonków może jeszcze nie być, ja bym zostawiła niech sobie rośnie tylko wstaw do ogrodu
Aniu wysłałam synowi linka do mojego wątku i kazałam poczytać.... podziękował i powiedział, że to bardzo miłe
Kasztanek kwitł rok temu i miała parę owocków takich małych nieudolnych i widzę że w tym roku tez będą. Mam drugiego i jest mniejszy chociaż w osłoniętym miejscu (ten w polu) no i jeszcze nie dojrzał
Romeczko bardzo dziękuję! czosnek koniecznie spróbuj! ja najpierw kupowałam suszony
Ewciu ok! myślisz że jeszcze będą za tydzień kwitnąć...teraz tak wszystko szybko przekwita
Pati bardzo dziękuję , sama wiesz jak to cieszy jak dzieci stworzą coś ładnego
Jednoroczne rosną jak szalone w tunelu i niedługo będę dosadzać do bylin i róż i juz ciekawa jestem niespodzianek kompozycyjnych, bo ja stawiam trochę na przypadek
Wiesz może jutro sobie odpuść, jeszcze tam pojedziesz

a raczej wracaj szczęśliwie do domu