Marysiu krecik tez nam w tym roku spulchniał ziemię ,walczyliśmy z nim na różne sposoby,na razie jest spokój,lecz pewnie powróci on tak łatwo nie odpuszcza
Rudominko żurawkami na pewno będziemy się wymieniać ,niech tylko podrosną, niezapominajki posiałam dwa lata temu , piszą ze one są dwuletnie,a u mnie jest ich coraz więcej i nawet w tych miejscach gdzie nie były siane ,na razie mi nie przeszkadzają

jak likwidujesz czerwone towarzystwo
Alu tabliczki do zapisywania nazw roślinek kupiłam kiedyś w netto,są praktyczne,dzięki za podpowiedź w sprawie Fire Alarm ,trzeba będzie ja okryć na zimę
Wiolu dzięki za miłe słowa
Anym płotki mamy z wikliny , mamy je trzeci rok ,lecz pewnie dłużej już nie wytrzymają,będziemy się zastanawiać na jakie wymienić
Elu u nas może i cieplejszy klimat,tylko obawiam się zimnych ogrodników

lepiej żeby ich nie było

tulipany mam wcześniejsze i późniejsze , jeszcze troszkę nacieszę oczy
Sabinko jak by co mogę konwalijki wysłać , ograniczyłam im pole lecz pomimo tego wychodzą za kołem
Violu k witaj ,cieszę się że podobają Ci się moje klimaty ogrodowe,bardzo chętnie pomogę w sprawach warzywniczka , po to tu między innymi jesteśmy żeby pomagać jedni drugim
Sylko w tej alei to wiesz jak dużo posadziłam cebulek aż mnie plecy bolały ale teraz jak patrzę na nie to nie żałuję ,warto było
ja fasolkę szparagową też już posadziłam co będzie to będzie ,alę myślę że mrozów już nie będzie
Krystianie to poskrzypka liliowa , wypowiedziałam im wojnę ,na razie giną pod moimi palcami ,jak nie dam rady to podtruję je decisem
Martusiu cieszę się wstąpiłam do forum ,bo dzięki temu mam zdjęcia kwiatów które mogę oglądać zimą
Mam dwa takie małe noski ,które uwielbiają przebywać wśród moich kwiatów

miłej niedzieli
Krzysiu widoczki teraz wiosną są chyba najpiękniejsze aż nie chce się wyjść z ogrodu
tak było dzisiaj pięknie ,cały dzień spędzony w naszym ukochanym raju,gryl,kawki,miłe towarzystwo ,prawdziwy relaks