Mój ci on 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lip 2011, o 12:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Mój ci on 2

Post »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pierwiosnki cieszą mnie wyjątkowo,bo wszystkie z własnej produkcji ;:oj Z grubsza pokazałam wam moją wiosnę,idę zobaczyć,jak wasze ogrody przezimowały :D
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 mar 2011, o 10:29
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Misz - masz u Ciebie jest śliiiiiiiczny ;:215
Zaprawdę wiosenny ogród - tętniący kolorami i soczystością.
Jak dla mnie - ładniejszy niż takie ułożone :oops:
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bardzo sobie cenię twoje pochwały Mariolu ;:196 Ciągle przesadzam,żeby nadać ogrodowi jakiś wyraz,ale żeby wyrzucić coś na stałe,nie,to ponad moje siły ;:185 A wiesz,że nie obudził mi się kilelisznik?To ja go sadzę w wiadrze,żeby ograniczyć mu wędrówkę po ogrodzie,a on mi tak zagrał na nosie ;:224 A może wiadro mu się nie spodobało,takie zwykłe,ocynkowane :uszy
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Z kielisznikiem bywa różnie.
Albo nie rośnie wcale, albo tak inwazyjny, że cały ogród zarośnie.
Może miał już za ciasno ?
Jak się nie obudzi to mam w doniczce i już pół metrowej wysokości. :uszy
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
Mireczko, Twój miszmasz jest bardzo uładzony w porównaniu do mojego. Żal mi każdej roślinki, a że chciejstwa nowe się pojawiają, więc na rabatkach robi się wesoło. Nie zamierzam z tym walczyć.
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja chyba źle napisałam :roll: Mam chyba kielichowiec wonny :roll: A może to to samo?Za ciasno nie miał,bo z Sulejowa od Rudej dostałam.Przyjął się,zakwitł i tyle ;:219
Helenko,ty mi tu nie opowiadaj głupot ;:14 W pamięci mam jeden z poukładańszych ogrodów,któremu mój do pięt (korzeni?) nie dorasta.A jak jest teraz to sprawdzę na pewno,tylko tak wolno mi to nadrabianie idzie ;:209
Trawa nie skoszona z powodu deszczu,więc zdjęcia będą takie raczej nie perspektywiczne ;:224
Zdjęć nie będzie,fotosik też zmęczony ;:222
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 mar 2011, o 10:29

Post »

Mireczko ode mnie dostałaś kielisznik bluszczowaty ;:196
U mnie już wyłazi ........ 1,5 metra od miejsca posadzenia :twisted:
Zlitowałam się nad nim ( to wiadro ..... takie ciasne mi się wydawało ..... ha ha ha) i posadziłam "na żywioł". Daje radę chłopak - rozłazi się jak u innych :;230
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10

Post »

I tym sposobem Ruda ma kłopot i jeszcze podzieliła się nim z Tobą ;:306.
Miriam, wygrzebuję się powoli z chorób i innych niemiłych spraw, które pokrzyżowały mi plany, ale nie zapomniałam o Tobie i po tym majowym weekendzie polecą do Ciebie 'obiecanki'.
Na ogród nie narzekaj, bo pięknieje ;:333.

Pozdrowienia i buziaki - Jagoda
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tak mi wolno działa internet,że męczy mnie to bardzo :evil: I złości :twisted: Zamiast śmigać po ogrodach,mam tempo,jakbym do każdego przez wysoki plot przełaziła.
Dziękuję Mariolu za oświecenie,przeleciałam zeszyty i karteluszki,ale nie znalazłam zapisków.Ale kielichowiec wonny też jest,czy go sobie wymyśliłam? ;:224 Kurczę,szkoda by go było,gdyby nie wyszedł :cry: Latałam po ogrodzie z akebią,bo nie miałam pomysłu na nią i chyba ją załatwiłam ;:223 Na razie pocieszam się,że może późno puszcza :uszy Wiosna na całego.Róże coś marniutkie,popiołem przedawkowałam ;:131 ?Ale ogólnie większość w dobrej kondycji.
JagiS,przez moment nie przestałam się cieszyć z przesyłki.Jestem cierpliwa a ty zdrowiej,bo sezon przed nami ;:196
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
kocica
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2007, o 16:42
Kontakt:

Post »

Miriam, oglądam po cichu i podziwiam sobie ten kolorowy miszmasz, ale proszę powiedz mi cóż to za roślina? http://images62.fotosik.pl/909/1f1f619744a50d94med.jpg
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Mój ci on cz. 3
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

O,jak miło Ewuniu,że zaglądasz :D Tam zlały się dwa różowe krzewy.Niski to migdałek karłowy,różowa piana w czasie kwitnienia,niewymagający,ale rozłażący się ;:131 A w tle porzeczka krwista.Niesamowicie długo kwitnie ;:oj Pierwsze,tak obfite kwitnienie.Odm.Atrorubens,ale moim zdaniem inna,bo powinna być czerwona.Ale może się mylę.Polecam gorąco ;:215
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

:wit Mirkonie narzekaj na swój ogródek ja też mam misz -masz i cieszę się z tego i nie mam zamiaru rezygnować ...zachorowałam na machoń ale chciałabym od razu większy krzew... :) żeby już najlepiej kwitł ...ale mam zachcianki co? o przypomniałaś mi o petuniach... :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja w tym roku odkryłam cięcie mahoni.Zyskała na kształcie,kwitnieniu.Nie wiem,dlaczego do tej pory się bałam :roll: Petunię kupiłam czy surfinię?Nie wychodzi mi za bardzo pielęgnacja ich,ale czas sie przełamać.
Mój ci on cz. 3
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”