Witajcie
Ja dziś spędziłam dzień na działeczce, było upalnie wiec troszkę sadziłam, pieliłam i odwiedziłam naszą koleżankę Danusię, bo mamy blisko do siebie, a przy okazji przywiozłam od Danusi dwie złote rybki

, nie pokaże ich, bo zszokowane schowały się w głębinę i za nic wypłynąć nie chciały do zdjęcia. W B dziś fajne motylki solarne były i wpadły mi do koszyka i jeszcze powojniki i trzmieliny, też wpadły do koszyka
Ewuniu
Gosiu lubię to umęczenie na działeczce, a jeszcze jak efekty widać to jestem cała
Martusiu, masz rację spieszy się wszystko na raz, przez tą pogodę, dziś u nas lato było, spiekłam się mocno
Aniu, tylko jak już ją kupisz to zrób jak Dorotka albo Kasia proponują, ja mam na kamieniach posadzone i ta co kwitnie faktycznie nie ma styku z ziemią, a dwie inne muszę koniecznie kamykami obłożyć
Dorotko, prawie tak mam, tyle, że prawie robi wielką różnicę
Kasiu, ja mam i tak sporo roślin w donicach, już nie mam gdzie stawiać, a kamienia sporo, tylko muszę trochę kamieniami je obłożyć bardziej
Musiałam złapać motylka bo tak się kręcił, że zdjęcia zrobić nie mogłam, a drugi nie dał się zfocić
Znikam do pracy na dwa dni, ale potem to chyba czas będzie na nowy wątek, tylko zdjęć trzeba napstrykać troszkę